Galetė su persikais

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Galetė su persikais
Galetė su persikais
Galetė su persikais
Galetė su persikais
Galetė su persikais
Autorius apie receptą: Labai gardi tiek šilta, tiek šalta. Labai gardi tiek šilta, tiek šalta. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
190 gramų kvietinių miltų
170 gramų sviesto (šalto)
80 mililitrų vandens (labai šalto)
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
3 vienetai persikų
400 gramų varškės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šaltą sviestą supjaustyti gabalėliais.
2.
Persijoti miltus ir sutrinti su sviestu iki trupinių. Įpilti labai šalto vandens, įberti druskos, užmaišyti tešlą. Tešlą labai patogu maišyti paprasčiausiame smulkintuve. Įdėti į šaldytuvą 20-30 min.
3.
Įdarui supjaustyti persikus skiltelėmis.
4.
Iškočioti tešlą maždaug 5-7 mm storio. Sudėti varškę ir supjaustytus persikus, nuo kraštų palikti apie 4 cm tešlos ir gražiai užlenkti kraštus. Jeigu mėgstate saldžiau, į varškę dėkite cukraus pagal skonį. Jeigu varškė skystoka, įdėkite kelis šaukštelius kukurūzų krakmolo. Aš nededu nieko. Nes persikai saldūs.
5.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minutes, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital