Vyniotinis su obuoliais ir švelniu kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vyniotinis su obuoliais ir švelniu kremu
Autorius apie receptą: Labai aromatingas ir skanus. Labai aromatingas ir skanus. Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Įdarui:
1 kilogramas obuolių
1 vienetas citrinų (sulčių ir žievelės)
50 gramų cukraus
1 gabalėlis sviesto
10 gramų krakmolo
0.5 šaukštelio malto cinamono
Tešlai:
5 vienetai kiaušinių
125 gramai kvietinių miltų
130 gramų cukraus
50 mililitrų pieno
40 gramų sviesto (tirpinto)
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
300 gramų filadelfijos sūrio
200 mililitrų grietinėlė, 36% riebumo
50 gramų cukraus pudros
Pabarstymui:
50 gramų migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius supjaustome kubeliais ir dedame į keptuvę su gabaliuku sviesto, įpilame citrinos sulčių. Beriame cukrų (50g), citrinos žievelę ir cinamono miltelius, patroškiname, kol suminkštės. Beriame krakmolą ir patroškiname, kol šiek tiek sutirštės.
2.
Tešlai miltus su kepimo milteliais persijojame.
3.
Kiaušinius suplakame su cukrumi (130 g) ir druska, kol pabals. Įpilame tirpintą sviestą, pieną ir permaišome. Suberiame persijotus miltus su kepimo milteliais, permaišome.
4.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi. Sudedame obuolių įdarą, paskleidžiame lygiu sluoksniu ir ant viršaus lygiu sluoksniu paskirstome tešlą.
5.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. Pyragui iškepus, užklojame jį sviestiniu popieriumi ir atsargiai apverčiame. Nuimame kepimo popierių nuo obuolių sluoksnio ir paliekame atvėsti.
6.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir dedame migdolų drožles. Kepame apie 10 min 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai paruduos. Paliekame atvėsti.
7.
Kremui plakame filadelfijos surį, cukraus pudrą ir grietinėlę iki grietinės tirštumo.
8.
Aptepame kremu (palikite šiek tiek kremo vyniotinio viršaus aptepimui) obuolių sluoksnį ir suvyniojame į vyniotinį. Aptepame kremu vyniotinį ir pabarstome migdolų drožlėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital