"La Maistas TV" - Kugelis įdomiau!

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2019-09-22
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
"La Maistas TV" - Kugelis įdomiau!

Šio sekmadienio, rugsėjo 22 dienos rytą TV3 eteryje laidoje "La Maistas" mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia, tinklaraščio KumutesVirtuve.lt autorė Renata dalinosi idėjomis, kaip įdomiau paruošti kugelį!

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. O visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia.

Beje, išduosime, kad kito sekmadienio 09.29 d. laidos tema "Moliūgai atidunda", tad nepraleiskite skanutėlių idėjų!

 

 

Šioje laidoje mūsų šefas, grilio patiekalų profesionalas Vylius Blauzdavičius žiūrovų skonius kuteno tradiciniu regioniniu patiekalu - dzūkiškomis bulvinėmis bandomis ant kopūstlapio su grietinės ir šoninės padažu.

Vylius dalinasi ne tik pačiu puiki regioninės Lietuvos receptu, bet ir rekomenduoja ją patiekti su labai skaniu padažu, kuriam sutirštinti nereikės nei miltų, nei krakmolo!

 

Dzūkiška bulvinė banda ant kopūsto lapo, gaminta "La Maistas" TV laidoje

 

Kitas mūsų laidos šefas, didžiulę patirtį turintis ir daugiau nei 20 prestižinių apdovanojimų pelnęs Tomas Rimydis ypač gerai išmano tikros lietuviškos virtuvės subtilybes. Maisto paveldą jis paverčia tikru šedevru. Šįkart Tomas laidoje gamino purų kugelį be pieno! Kaip ir tradicinis, šis plikomas, tačiau ne pienu! Kokį paslaptingą ingredientą siūlo rinktis Tomas, jei propaguojate veganišką ar vegetarišką virtuvę, ar tiesiog nevartojate laktozės rasite čia.

 

Purus kugelis be pieno, patiektas su grietinės sniegu

 

Talentingoji laidos viešnia Renata Lapė, spaudžianti natūralius aliejus, aktyviai besidominti fermentacija ir besidalinanti savo puikiais receptais tinklaraštyje KumutesVirtuve.lt, žiūrovams parodė, kaip paruošti ypatingą, net karališką kugelį su rūkytomis ausytėmis

Taip pat Renata pasidalino gudrybe, kaip vienu kartu paruošti daugiau kugelio ir kaip jį ypatingai skaniai panaudoti kitą dieną!

REKLAMA

 

Karališkas kugelis su rūkytomis ausytėmis

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3 žiūrėdami "La Maistas"!

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital