Kaip sutirštinti padažą be miltų ir krakmolo?

2019-09-22
Kaip sutirštinti padažą be miltų ir krakmolo?

Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - kugelis įdomiau!" mūsų šefas Vylius Blauzdavičius dalinosi patarimu, kaip sutirštinti padažą be miltų ir krakmolo. Pagal Vyliaus receptą padažą sutirštinti pavyks ne tik be glitimo turinčių miltų, bet ir padažą pavers dar maistingesniu. Kokį ingredientą pasirinko Vylius?

Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:

 

 

„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3! 

Visus laidose gaminamus receptus rasite čia.

Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital