Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
7 vienetai | tortilijų (vidutinio dydžio) | |
šiek tiek | sviesto (formai patepti) | |
Įdarui: | ||
500 gramų | varškės 9% (naudojau Vilkyškių pusriebę) | |
200 gramų | špinatų (šviežių arba šaldytų) | |
100 gramų | sūrio su melsvuoju pelėsiu (naudojau VILVI Memel Blue, jei nemėgstate, galima keisti kietu arba puskiečiu, pvz. VILVI Memel Prussia) | |
2 vienetai | kiaušinių | |
1.5 šaukštelio | itališkų žolelių (arba provanso žolelių ar džiovinto raudonėlio) | |
1 šaukštelis | česnako miltelių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
250 mililitrų | pieno | |
40 gramų | sviesto (naudojau Vilkyškių) | |
20 gramų | kvietinių miltų | |
0.5 šaukštelio | druskos (arba pagal skonį) | |
1/3 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų (arba pagal skonį) | |
1 žiupsnelis | malto muskato (nebūtina) | |
Viršui: | ||
100 gramų | sūrio (mėgiamo gerai besilydančio, naudojau VILVI Gouda) |