Pikantiškas krapų sviestas per 5 minutes

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Krapų sviestas
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Autorius apie receptą: Vasariškas, legvai pikantiško skonio krapų sviestas, kurį pagaminsite per 5 minutes! Jis tobulai skanus užteptas ant paskrudintos duonelės, su šviežiomis bulvytėmis, prie Vasariškas, legvai pikantiško skonio krapų sviestas, kurį pagaminsite per 5 minutes! Jis tobulai skanus užteptas ant paskrudintos duonelės, su šviežiomis bulvytėmis, prie lašišos ar vištienos ar kaip tik sugalvosite. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 gramų sviesto
10 gramų krapų (nedidelio pundelio, be kietų kotelių)
1 skiltelė česnako (didesnė arba 2 mažesnės)
0.5 šaukštelio druskos (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Sviestas geriausia kad būtų kambario temperatūros, bet jeigu ką tik ištraukėte iš šaldytuvo, ne bėda - tiesiog jį supjaustykite smulkiais kubeliais.
2.
Sviestą, krapus, druską ir į kelias dalis perpjautas česnako skilteles dėkite į dubenį ir sutrinkite rankiniu elektriniu trintuvu (vadinamu blenderiu) iki daugmaž vientisos konsistencijos. Žinoma, galima trinti ir kitokiu elektriniu trintuvu.
3.
Viskas, krapų sviestas pagamintas! Tepkite jį ant duonelės, gardinkite bulvytes ar gardžiuokitės kaip tik sugalvosite :)
Patarimai:
Nesuvalgytą krapų sviestą laikykite šaldytuve sandariame indelyje. Ten jis puikiai gyvens apie savaitę.
Jeigu norite, kad krapų sviestas liktų minkštesnis ir lengviau tepamas net ir laikomas šaldytuve, sutrynę papildomai įpilkite 3-4 šaukštus alyvuogių aliejaus, tada dar kartą lengvai pertrinkite. Toks sviestas iš pradžių atrodys skystesnis, bet pabuvęs šaldytuve sutvirtės.
Krapų sviesto galite pasiruošti ir daugiau bei užsišaldyti.
AUTORIUS: Dovilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Edita
2019-07-09 21:16
Labai skanu, aciu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital