Vištienos kepenėlės su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištienos kepenėlės su obuoliais
Vištienos kepenėlės su obuoliais
Vištienos kepenėlės su obuoliais
Vištienos kepenėlės su obuoliais
Autorius apie receptą: Išties skamba labai paprastai, bet skonis gurmaniškas ir nekasdieniškas. Išties skamba labai paprastai, bet skonis gurmaniškas ir nekasdieniškas. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų vištų kepenėlių
2 vienetai obuolių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
2 šakelės čiobrelių
pagal skonį druskos
Kepimui:
30 gramų sviesto
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos kepenėles nuplauname, nusausiname ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Pabarstome druska ir pipirais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame kepenėles, kol gražiai apskrus. Ilgai kepti jų nereikia pakanka 5 min. Kepenėlės iškepa pakankamai greitai, o ilgai kepant, tik kietėja.
3.
Obuolius nuplauname, perpjauname per pusę, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis.
4.
Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame obuolių skiltelės ir kepame iš abiejų pusių po kelias minutes.
5.
Į lėkštes dedame kepenėles, obuolių skilteles. Puošiame čiobrelio šakelėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital