Sotus kiaulienos plovas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Plovas
Plovas
Plovas
Autorius apie receptą: Kiekviena šeimininkė, kas be ko, turi savo firminį plovo receptą. Vieni plovą gamina puode, o kiti orkaitėje, man asmeniškai, plovas labai gardus paruoštas abejais variantais, Kiekviena šeimininkė, kas be ko, turi savo firminį plovo receptą. Vieni plovą gamina puode, o kiti orkaitėje, man asmeniškai, plovas labai gardus paruoštas abejais variantais, bet gal truputį labiau mėgstu paruoštą puode, kadangi jis būna toks kiek sulipęs ir šlapesnis. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 ir 1/3 kilogramo kiaulienos nugarinės
320 mililitrų ryžių (nevirtų)
4 vienetai morkų (didelių)
2 vienetai svogūnų (didelių)
4 skiltelės česnako
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaulieną supjaustome nedideliais kubeliais.
2.
Didelėje keptuvėje (galite iškart dideliame puode) įkaitiname nemažai aliejaus, sudedame kiaulieną ir vis pamaišant kepame ant didesnės nei vidutinė ugnies, kol visi gabalėliai gražiai apskrunda.
3.
Svogūnus nulupame, supjaustome kubeliais, sudedame ant apkepintos kiaulienos, išmaišome ir kepame ~15 min ant vidutinės ugnies, kol svogūnai gražiai apkepa ir suminkštėja. Vis pamaišome.
4.
Morkas nulupame, sutarkuojame stambia tarka, sudedame į keptuvę kartu su apkepusia kiauliena ir svogūnais. Išmaišome, kepame ~15 min, kol morkos suminkštėja, vis pamaišome. Jei reikia papildomai įpilame aliejaus.
5.
Česnakus nulupame, susmulkiname, dedame į keptuvę su kiauliena, išmaišome ir pakepame pora minučių.
6.
Mišinį iš keptuvės sudedame į didelį puodą (jei jau kepėte puode, tuomet paliekame tame pačiame), pagardiname druska, pipirais, užpilame vandeniu, kad apsemtų ir atidengtame puode kaitiname 30 min ant vidutinės ugnies, vis pamaišome.
7.
Ant kiaulienos mišinio supilame ryžius, užpilame 640 ml vandens, uždengiame puodą ir kaitiname 30 min, ryžių nereikia maišyti. Po to atidengiame puodą ir pažiūrime ar nereikia papildomai vandens. Jei ryžiai vandenį sugėrė, tuomet įpilkite dar. Troškiname dar 20 min.
8.
Pabaigoje plovą išmaišome ir paragaujame ar reikia papildomai druskos ir pipirų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital