Viščiuko vyniotinis I

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Viščiuko vyniotinis I
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 viščiukas
1-2 dešrelės
1 kiaušinis
1 šaukštas miltų
1 skiltelė česnako
mairūnas (Kvapusis mairūnas)
pipirai
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viščiuką perpjauti pusiau išilgai stuburo ir aštriu peiliu atskirti kaulus taip, kad mėsa liktų vienam gabale. Lygiai sudėtą filė išmušti grūstuvėliu, suformuoti stačiakampį. Mėsą įtrinti prieskoniais. Baltymus standžiai suplakti, įmesti trynį, miltų, žiupsnelį druskos ir iškepti omletą (į omletą galima įberti pilną šaukštą špinatų - bus žalias). Ant mėsos uždėti ataušintą omletą ir dešrelę arba dvi, jeigu viščiukas didelis. Išlyginti odelės kraštus ir suformuoti vyniotinį, užsiūti jį ir suvynioti į aliuminio foliją. Troškinti nedideliame vandens kiekyje 45-60 min. (priklausomai nuo viščiuko dydžio). Ataušinus ištraukti siūlus, supjaustyti vyniotinį riekėmis ir papuošti. Taip paruoštą viščiuką galima patiekti ir karštą.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital