Trupininis rabarbarų ir braškių pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Trupininis rabarbarų ir braškių pyragas
Trupininis rabarbarų ir braškių pyragas
Trupininis rabarbarų ir braškių pyragas
Trupininis rabarbarų ir braškių pyragas
Trupininis rabarbarų ir braškių pyragas
Trupininis rabarbarų ir braškių pyragas
Trupininis rabarbarų ir braškių pyragas
Autorius apie receptą: Rabarbarų sezonui prasidėjus, tiesiog privaloma iškepti gardų, lengvai paruošiamą pyragą. Rabarbarų rūgštelė ir braškių aromatas patiks visiems mėgstanties ne per Rabarbarų sezonui prasidėjus, tiesiog privaloma iškepti gardų, lengvai paruošiamą pyragą. Rabarbarų rūgštelė ir braškių aromatas patiks visiems mėgstanties ne per saldžius kepinius.
(...daugiau) Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
400 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto (šalto)
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
200 gramų braškių
4 vienetai rabarbarų (kotų)
4 šaukštai cukraus
1 šaukštas krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Suberkite į dubenį miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius, įmuškite kiaušinius ir įtarkuokite šaltą sviestą.
2.
Viską išmaišykite ir greitai suminkykite tešlą. Tešlą padalinkite į 2 dalis, dėkite į maišelius ir į šaldytuvą, kol paruošite įdarą ir įkais orkaitė.
3.
Rabarbarus ir braškes supjaustykite nedideliais gabalėliais, berkite cukrų, krakmolą ir išmaišykite.
4.
Kepimo indą išklokite kepimo popieriumi. Tolygiu sluoksniu įtarkuokite vieną tešlos dalį. Kepkite iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
5.
Ant viršaus paskleiskite rabarbarų ir braškių masę. Ant viršaus užtarkuokite likusią tešlą. Dėkite kepti į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitėje 40 - 50 minučių.
6.
Iškepusį pyragą atvėsinkite. Tinka gausiai pabarstyti cukraus pudra. Labai skanu valgyti ir karštą su ledais. Skanių akimirkų!
Patarimai:
Kepimui naudojau 32 * 24 cm kepimo formą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Alina
2023-05-16 10:59
15min pakept poto ideti braskes su rabarbarais ? Kazkokia nesamone ATSAKYTI
Indrė
2023-05-16 14:42
Tai, kad sąmonė. Pakepus pagrindą jis vėliau mažiau permirksta, būna kietesnis ir kiek sausesnis, daugelyje ir kitų pyragų, pvz sūrio, pagrindus dažnai rekomenduoja pakepti. Kitu atveju, visos sultys suteka į pagrindą ir jis tampa daug drėgnesnis, jei mėgstate taip, tai kepkite viską kartu. ATSAKYTI
Alina
2023-05-17 14:14
Taip pabandysiu kepti kaip jus sakot nes sausu pagrindu pyragai nepatinka ATSAKYTI
Klausimas
2019-06-07 20:04
Kam reikalingas krakmolas? ATSAKYTI
Atsakymas :)
2019-06-08 13:52
Krakmolas šiek tiek sutirština, "suriša" įdarą, nes rabarbarai ir braškės daug skysčio paleidžia :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital