Nuostabūs varškinės tešlos bučinukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 252)
Porcijų skaičius: 36
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 252)
Varškiniai sausainiai bučinukai
Varškiniai sausainiai bučinukai
Varškiniai sausainiai bučinukai
Varškiniai sausainiai bučinukai
Autorius apie receptą: Šie sausainiukai mūsų šeimoje patys mylimiausi. Vaikystėje mama kepdavo mums - vaikams, dabar aš mama ir kepu juos savo mylimukams. Šie sausainiukai mūsų šeimoje patys mylimiausi. Vaikystėje mama kepdavo mums - vaikams, dabar aš mama ir kepu juos savo mylimukams. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 36
250 gramų varškės
200 gramų miltų
100 gramų sviesto
3 šaukštai cukraus
3 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį cukraus (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę ištrinkite su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Sviestą ištirpinkite ir išsukite su varške.
2.
Į varškę sudėkite miltus, kepimo miltelius ir užminkykite vienalytę tešlą. Tešlą palaikykite šaldytuve 1 val.
3.
Iškočiokite tešlą ir stikline išspauskite apskritimus. Kiekvienas apskritimas apibarstomas cukrumi, perlenkiamas pusiau, vėl pabarstomas cukrumi ir vėl perlenkiamas, suformuojant trikampį, ir vėl pabarstomas cukrumi.
4.
Sausainiai sudedami į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepama 190 laipsnių temperatūroje apie 20 min., kol gražiai pagelsta. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (60)
Vilma
2020-11-09 20:40
nesigavo nieks, nesąmonė ne receptas, orkaitė mano puikii kepa, tikrai ne dėl jos.daugiau nebandysiu, gailiuosi, kad komentarų neperžiūrėjau prieš kepdama ATSAKYTI
Ingrida
2020-11-10 09:54
Gaila, kad nepasisekė, o kas būtent nesigavo? Mano vieni mėgstamiausių šitie sausainiai, kepu tikriausiai bent kas porą savaičių, tai svarbu gerai iškočiot, kad per stori nebūtų ir suspaust, kad neišsižiotų kepami :) ATSAKYTI
Laura
2020-10-23 19:35
Neiškepė, žali ATSAKYTI
Ingrida
2020-11-10 09:53
Per storai tešlą iškočiojot tikriausiai. ATSAKYTI
Loreta
2020-10-18 01:13
Recepto aprašymui trūksta nuoseklumo, todėl ne visoms ir gaunasi. ATSAKYTI
Sofija
2020-08-16 17:46
Labai geras receptas!!! Ačiū ATSAKYTI
dasha
2020-08-11 18:38
Gab turbut per storai iskociojot nes kepu dažnai situo receptu tik apvolioju kokosu drozlem ATSAKYTI
gab
2020-05-21 14:03
Nesigavo;/ viska dariau pagal recepta , bet viduj tokie nedakepe, nors 40 min kepiau. ATSAKYTI
Aistė
2020-05-21 15:54
Gaila, kad nepavyko, gal nepakankamai plonai iškočiojot? Man per 20 minučių kuo puikiausiai iškepa, vieną kartą perlaikiau kelias minutes, tai net apsvilo viršus. Arba gal su orkaite kažkas negerai, jei per 40 minučių neiškepė? ATSAKYTI
Gerda
2020-05-18 18:52
Nuostabūs !!! ATSAKYTI
Justina
2020-05-04 08:36
Receptas puikus. pasiteisino tikrai. nieko nekeičia ir puikiai pavyko. kepiau viršus apačia. dar ir tokie patys grazu iai kaip foto. tik stiklinė platesnė ėmiau tai tokie didoki gavos. ATSAKYTI
Aiste
2020-04-30 23:39
o man gavosi tokia kieta tesla, visai ne purus :( cia tikriausiai del to, kad tesla per storai sukociavau? ir gal sviesto per daug pridejau? ATSAKYTI
Dina
2020-04-30 21:08
Nelabai suprantu - ar mano sausainiai nelabai iškepė ar jie turi tokie buti drėgni ar del to kad dar neataušę ATSAKYTI
Aiste
2020-04-30 19:48
Sveiki, atrodo labai skaniai. O kas nors gal galite pasakyti ar nebuna per daug cukraus? Jei i tesla tris saukstai cukraus ir po to dar reikia tris kartus apibarstyti formuojant?
Gal kas nors gaminant su maziau cukraus? Aciu :) ATSAKYTI
Migle
2020-04-30 21:08
Ne, cukraus tikrai ne perdaug ATSAKYTI
Kristina
2020-04-26 17:40
Labai, labai skanūs sausainiai, super receptas, nors nemėgstu su tešlom terliotis, bet buvo verta, dukra vis prašo iškepti. ATSAKYTI
Vaida
2020-04-25 14:39
Sveiki, o jei prieš kepant aptepti išplaktu kiaušiniu? ATSAKYTI
Asta
2020-05-10 18:17
Nebūtina, bet tikrai galima, bus gražesnės spalvos sausainukai iškepę :) ATSAKYTI
GITANA
2020-04-20 10:16
Labai skanūs ATSAKYTI
Rosita
2020-04-18 17:55
O kaip suformuojate, suspaudžiate? Man visi išsitiesė :( ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital