Nuostabūs varškinės tešlos bučinukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Porcijų skaičius: 36
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Varškiniai sausainiai bučinukai
Varškiniai sausainiai bučinukai
Varškiniai sausainiai bučinukai
Varškiniai sausainiai bučinukai
Autorius apie receptą: Šie sausainiukai mūsų šeimoje patys mylimiausi. Vaikystėje mama kepdavo mums - vaikams, dabar aš mama ir kepu juos savo mylimukams. Šie sausainiukai mūsų šeimoje patys mylimiausi. Vaikystėje mama kepdavo mums - vaikams, dabar aš mama ir kepu juos savo mylimukams. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 36
250 gramų   varškės
200 gramų   miltų
100 gramų   sviesto
3 šaukštai   cukraus
3 šaukšteliai   vanilinio cukraus
1 šaukštelis   kepimo miltelių
1 žiupsnelis   druskos
pagal poreikį   cukraus  (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę ištrinkite su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Sviestą ištirpinkite ir išsukite su varške.
2.
Į varškę sudėkite miltus, kepimo miltelius ir užminkykite vienalytę tešlą. Tešlą palaikykite šaldytuve 1 val.
3.
Iškočiokite tešlą gana plonai ir stikline išspauskite apskritimus.
4.
Kiekvieną apskritimą apibarstykitr cukrumi, perlenkite pusiau, vėl pabarstykite cukrumi ir vėl perlenkite, suformuodami trikampį. Jo virštų vėl pabarstykite cukrumi.
5.
Sausainus sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
6.
Kepama iki 180 laipsnių įkaitntoje orkaitėhe apie 25-34 min. iki gražiai paruduos. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (95)
Dalia
2023-04-10 17:53
O 180 laipsnių koks orkaitės režimas, viršus-apačia ar su vėjeliu? ATSAKYTI
mokytoja
2022-04-06 17:10
receptas su klaidomis
ATSAKYTI
Eanie Palmesi
2022-02-02 18:36
Labai skanu, tikrai verta paragauti. ATSAKYTI
Katažina
2022-01-19 12:37
Patys geriausi jau keli metai.ačiū,kad pasidalinote receptu :) ATSAKYTI
Leila
2021-12-25 18:54
PAprasti bet skananus ATSAKYTI
Ela
2021-11-29 14:40
O būtina laikyti tešlą šaldytuve 1 val. ar galima trumpiau? ATSAKYTI
Simona
2021-11-29 14:55
Kad tešla būtų lengvai formuojama, geriau netrumpinti laikymo šaldytuve :) ATSAKYTI
Rima
2021-10-25 19:30
Gavosi puikiai. Išbandžiau du variantus su ricotta ir namine varške. Namine varške geriau. Aš pamažinau cukraus šaukštu ir sekanti kart dar iki tik vieno numazinciau. Ir padidincusu kepimo miltelių iki 1 su 1/2 šaukštelio. Niretusi, kad dar puresni gautųsi. Sviestą aš nelydziau, bet issukau iki purumo. Dalį užšaldziau, pažiūrėti ar šviežumas išsilaiko ( tiems kartams, kada greitai reikua pavaišinti ) ATSAKYTI
Ta pati Rima
2021-10-25 19:35
P.S.: nors ir gavosi puikiai, man jie tokie ypatingai paprasti. Bet namiškiams labai patiko ir jau užsakė, kad receptas butų pakartotas. ATSAKYTI
Ta pati Rima
2021-10-25 19:38
Nors ir gavosi puikiai , man jie tokie ypatingai paprasti. Bet namiškiams labai patiko, ir jau uzsiprase , kad receptas butų pakartotas ATSAKYTI
Rima
2021-10-23 19:39
Ar tinka šiuos sausainius šaldyti? Aš mėgstu pasiruosti iš anksto prieš šventes ATSAKYTI
Reda
2021-10-25 09:50
Nerekomenduočiau, atitirpintus gali būti patęžę. ATSAKYTI
Rima
2021-10-25 19:36
Dalį uzsaldziau. Paziuresim kas gausis ATSAKYTI
Rima
2021-11-04 19:49
Iškepti sausainiai užsisaldo ir atsisaldo puikiai. ATSAKYTI
Reda
2021-11-05 09:14
Ačiū, kad sugrįžote pakomentuoti! :) O šaldėte jau iškeptus? ATSAKYTI
Renata
2021-10-03 20:59
Gaminau iš dvigubos normos. Tikrai skanūs, bet kepti reikia gerokai trumpiau, užtenka 15min. ATSAKYTI
Vaida
2021-10-01 11:39
Sveiki,galite pasakyti,kokius miltus naudojate?paprastus kvietinius ar extra? Dėkoju ATSAKYTI
Ir man tas pats
2021-09-20 11:36
Kepu, nes patinka vaikams, bet nesuprantu; visad atrodo, kad vidus neiskepes, o virsus jau buna perkepes :( taip ir nesuprantu, kokie jie turi buti. Matau pagal pavyzdi, kad kocioju ne per storai; pastebejau, kad ne as viena susiduriu.. ATSAKYTI
Audra
2021-09-20 15:03
Pabandykite paeksperimentuoti su orkaite - kepti mažesnėje kaitroje ir koreguoti laiką. :) Visos orkaitės labai skirtingos, kai kur iškepa greičiau, o kai kur kepti reikia net daug ilgiau ir kitokioje temperatūroje :) ATSAKYTI
Išbandžiau
2022-09-18 15:01
Pastebėjau, kad tik ištraukus iš orkaitės, vidus atrodo kaip žalias. Atvėsus, sausainiai viduje pasidaro iškepę ir puikūs. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital