Nuostabūs varškinės tešlos bučinukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 161)
Porcijų skaičius: 36
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 161)
Varškiniai sausainiai bučinukai
Varškiniai sausainiai bučinukai
Varškiniai sausainiai bučinukai
Varškiniai sausainiai bučinukai
Autorius apie receptą: Šie sausainiukai mūsų šeimoje patys mylimiausi. Vaikystėje mama kepdavo mums - vaikams, dabar aš mama ir kepu juos savo mylimukams. Šie sausainiukai mūsų šeimoje patys mylimiausi. Vaikystėje mama kepdavo mums - vaikams, dabar aš mama ir kepu juos savo mylimukams. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 36
250 gramų varškės
200 gramų miltų
100 gramų sviesto
3 šaukštai cukraus
3 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį cukraus (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę ištrinkite su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Sviestą ištirpinkite ir išsukite su varške.
2.
Į varškę sudėkite miltus, kepimo miltelius ir užminkykite vienalytę tešlą. Tešlą palaikykite šaldytuve 1 val.
3.
Iškočiokite tešlą ir stikline išspauskite apskritimus. Kiekvienas apskritimas apibarstomas cukrumi, perlenkiamas pusiau, vėl pabarstomas cukrumi ir vėl perlenkiamas, suformuojant trikampį, ir vėl pabarstomas cukrumi.
4.
Sausainiai sudedami į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepama 190 laipsnių temperatūroje apie 20 min., kol gražiai pagelsta. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (28)
Lina
2020-03-30 17:21
O kokia programa kepti? ATSAKYTI
Julija
2020-03-29 20:21
Ačiū, viskas pavyko, labai skanūs bučinukai, įrašiau receptą į savo receptų knygutę ATSAKYTI
Orinta
2020-03-26 19:44
Gavosi, skanu tik iki jūsų tobulų toli gražu ATSAKYTI
Aivaras
2020-03-25 22:01
Kai pirmą kartą gaminau, padauginau varškės. Gavosi žaloki viduje. Antrą kartą dariau griežtai pagal receptą, gramas į gramą ir gavosi puikiai! Ačiū už receptuką :) ATSAKYTI
Paula
2020-03-22 21:02
Mes su dukrom kepem, kazkoks kosmosas. Perlenkiant paspaudem truputi, tai tokie minksti, tokie purus buciukai.... Aciu uz recepta ATSAKYTI
Orinta
2020-03-22 20:35
Šiandien su vaikais gaminom. Nuostabūs gavosi... būtinai kartosim ne vieną kartelį.
Tik forma neišlaikė tokia, pusiau išsitiesė. Kaip vaikai sako "bučinukai su antausiu" ATSAKYTI
Monika
2020-03-13 13:30
Sveikos . O tešla turi but nelimpanti prie ranku? Ir ka daryti jei daug liko varškės gumuliuku o minkant tešla nemažėja man ;/ ATSAKYTI
Asta
2020-03-13 13:59
Neturėtų lipti prie rankų, galit truputį miltų papildomai įberti, jei labai limpa. Bet šaldytuve pastovėjus ji turėtų dar sutvirtėti ir mažiau lipni būti :) Jei varškės gumuliukų mažyčių lieka, nieko tokio, tiesiog kandant sausainį bus varškės gabaliukas jame ir tiek :) ATSAKYTI
Lina
2020-03-04 11:16
Sveiki, o šiems sausainukams tinka kreminė varškė? ATSAKYTI
Agnė
2020-03-04 11:33
Tinka, tik jei varškė labai "šlapia" gali reikėtų kiek daugiau miltų dėti :) ATSAKYTI
Tomas
2020-03-03 20:22
Super super super , per pora sav 5 kartus kepiau , labai skanu ATSAKYTI
Lina
2020-03-01 19:27
Išsikepiau, sknaumėlis, rekomenduoju! Viskas puikiai pavyko. O kad kažkam sudegė ar neiškepė, reik ne aklai vadovautis intrucijomis, o stebėti procesą ir pažinoti savo orkaitę. ATSAKYTI
Jolita
2019-11-20 19:29
Viska dariau pagal recepta. Virsus vos ne juodas, o viduje - neiskepus tesla. Ir orkaite nebuvo per karsta ir po to bandziau dar pakepti ant mazesnes temperaturos, vistiek nieko nesigavo. Nesuprantu ar cia truksta ingredientu, ar cia temperatura ne tokia reikia naudoti. ATSAKYTI
Rima
2019-11-28 18:07
Gal kepėt "su vėjeliu"? Šis kepimo režimas, būna, "apdegina" paviršių greitai ATSAKYTI
Sandra
2019-12-29 22:10
Man tas pats. Kepiau virsus/apacia kepimu. Per karsta temperatura sakyciau. Gražiai pageltusių vidus "žalias", normaliai apkeptų - dar dar. Suvalgem, bet daugiau nekepsiu. ATSAKYTI
Ieva
2020-03-13 13:51
Per stora tešla tada padarėt ATSAKYTI
Aivaras
2020-03-25 22:02
Per daug varškės ATSAKYTI
Aivaras
2020-03-25 22:03
Taip aš iškočiiju ikimazdaug 3-4 mm storio ATSAKYTI
saulyte
2018-12-17 12:27
Is saldytuvo isemus tesla, reikia ja dar isminkyti ar iskart iskocioti? ATSAKYTI
Dana
2018-12-19 12:26
Nereikia. Jeigu tesla is saldytuvo kietoka (gali nutikti, jeigu saldete ilgiau arba saldytuvas labai gerai saldo), palikite truputi ja kambario temperaturoje ir suminkstes. Nebent jeigu labai skubate, galite truputi paminkyti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital