Nuostabūs varškinės tešlos bučinukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 297)
Porcijų skaičius: 36
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 297)
Varškiniai sausainiai bučinukai
Varškiniai sausainiai bučinukai
Varškiniai sausainiai bučinukai
Varškiniai sausainiai bučinukai
Autorius apie receptą: Šie sausainiukai mūsų šeimoje patys mylimiausi. Vaikystėje mama kepdavo mums - vaikams, dabar aš mama ir kepu juos savo mylimukams. Šie sausainiukai mūsų šeimoje patys mylimiausi. Vaikystėje mama kepdavo mums - vaikams, dabar aš mama ir kepu juos savo mylimukams. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 36
250 gramų varškės
200 gramų miltų
100 gramų sviesto
3 šaukštai cukraus
3 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį cukraus (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę ištrinkite su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Sviestą ištirpinkite ir išsukite su varške.
2.
Į varškę sudėkite miltus, kepimo miltelius ir užminkykite vienalytę tešlą. Tešlą palaikykite šaldytuve 1 val.
3.
Iškočiokite tešlą gana plonai ir stikline išspauskite apskritimus.
4.
Kiekvieną apskritimą apibarstykitr cukrumi, perlenkite pusiau, vėl pabarstykite cukrumi ir vėl perlenkite, suformuodami trikampį. Jo virštų vėl pabarstykite cukrumi.
5.
Sausainus sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
6.
Kepama iki 180 laipsnių įkaitntoje orkaitėhe apie 25-34 min. iki gražiai paruduos. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (71)
Rita
2021-02-24 19:40
Sausainiai gavosi kietoki, kepiau 15min, truputį apsvilo :)... Rekomenduoju varškę rinktis iš mažų pakelių, kadangi naudojau varškę dideliais gabalėliais, buvo sunku kočioti tešlą. Tačiau gavosi tikrai skaniai! ATSAKYTI
Liucija
2021-02-15 17:08
Nuostabūs :) ATSAKYTI
Indrė ir Kasparas
2021-01-28 17:25
Receptas puikus!! . Kepame su penkiameciu kartu ir puikiai gaunasi. Svarbu nekocioti storai ir neperkepti ATSAKYTI
Lina
2021-01-24 15:50
Tikrai labai skanūs sausainiai! Rekomenduoju! Labai lengvas receptas. ATSAKYTI
Danute
2021-01-17 21:26
Super! ATSAKYTI
Gražina
2020-12-11 16:58
Visada pavyksta! ATSAKYTI
Rasa
2020-12-11 14:00
Super sausainukai šeimyna labai patenkinta ATSAKYTI
Reda
2020-12-10 13:04
Ne pirma kart kepu. Labai patinka mano seimynai ATSAKYTI
adolis
2020-12-02 10:02
labai gerai pavyko nors man tik 13 metu ATSAKYTI
D
2021-02-05 09:17
Saunuolis ATSAKYTI
Vilma
2020-11-09 20:40
nesigavo nieks, nesąmonė ne receptas, orkaitė mano puikii kepa, tikrai ne dėl jos.daugiau nebandysiu, gailiuosi, kad komentarų neperžiūrėjau prieš kepdama ATSAKYTI
Ingrida
2020-11-10 09:54
Gaila, kad nepasisekė, o kas būtent nesigavo? Mano vieni mėgstamiausių šitie sausainiai, kepu tikriausiai bent kas porą savaičių, tai svarbu gerai iškočiot, kad per stori nebūtų ir suspaust, kad neišsižiotų kepami :) ATSAKYTI
Laura
2020-10-23 19:35
Neiškepė, žali ATSAKYTI
Ingrida
2020-11-10 09:53
Per storai tešlą iškočiojot tikriausiai. ATSAKYTI
Ramune
2021-01-20 11:07
Per auksta temperatura ATSAKYTI
Loreta
2020-10-18 01:13
Recepto aprašymui trūksta nuoseklumo, todėl ne visoms ir gaunasi. ATSAKYTI
Sofija
2020-08-16 17:46
Labai geras receptas!!! Ačiū ATSAKYTI
dasha
2020-08-11 18:38
Gab turbut per storai iskociojot nes kepu dažnai situo receptu tik apvolioju kokosu drozlem ATSAKYTI
gab
2020-05-21 14:03
Nesigavo;/ viska dariau pagal recepta , bet viduj tokie nedakepe, nors 40 min kepiau. ATSAKYTI
Aistė
2020-05-21 15:54
Gaila, kad nepavyko, gal nepakankamai plonai iškočiojot? Man per 20 minučių kuo puikiausiai iškepa, vieną kartą perlaikiau kelias minutes, tai net apsvilo viršus. Arba gal su orkaite kažkas negerai, jei per 40 minučių neiškepė? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
sriubos
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital