Nuostabūs varškinės tešlos bučinukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 77)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 77)
Nuostabūs varškinės tešlos bučinukai
Nuostabūs varškinės tešlos bučinukai
Nuostabūs varškinės tešlos bučinukai
Nuostabūs varškinės tešlos bučinukai
Autorius apie receptą: Šie sausainiukai mūsų šeimoje patys mylimiausi. Vaikystėje mama kepdavo mums - vaikams, dabar aš mama ir kepu juos savo mylimukams. Šie sausainiukai mūsų šeimoje patys mylimiausi. Vaikystėje mama kepdavo mums - vaikams, dabar aš mama ir kepu juos savo mylimukams. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų varškės
200 gramų miltų
100 gramų sviesto
3 šaukštai cukraus
3 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek cukraus (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę ištrinkite su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Sviestą ištirpinkite ir išsukite su varške.
2.
Į varškę sudėkite miltus, kepimo miltelius ir užminkykite vienalytę tešlą. Tešlą palaikykite šaldytuve 1 val.
3.
Iškočiokite tešlą ir stikline išspauskite apskritimus. Kiekvienas apskritimas apibarstomas cukrumi, perlenkiamas pusiau, vėl pabarstomas cukrumi ir vėl perlenkiamas, suformuojant trikampį, ir vėl pabarstomas cukrumi.
4.
Sausainiai sudedami į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepama 190 laipsnių temperatūroje apie 20 min., kol gražiai pagelsta. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (12)
saulyte
2018-12-17 12:27
Is saldytuvo isemus tesla, reikia ja dar isminkyti ar iskart iskocioti? ATSAKYTI
Dana
2018-12-19 12:26
Nereikia. Jeigu tesla is saldytuvo kietoka (gali nutikti, jeigu saldete ilgiau arba saldytuvas labai gerai saldo), palikite truputi ja kambario temperaturoje ir suminkstes. Nebent jeigu labai skubate, galite truputi paminkyti :) ATSAKYTI
Jurate
2018-08-23 20:51
O kiausiniu nereikia? ATSAKYTI
Agnė
2018-08-24 10:48
Nereikia :) ATSAKYTI
Jurga
2018-06-30 23:50
Iškilo, kepė gražiai... ir supliuško ATSAKYTI
Laura
2018-07-01 15:01
Panašiausia į tai, kad truputį per trumpai kepėte arba orkaitė per karšta (tada išorė greitai iškepa, o vidus nespėja). Skirtingų orkaičių temperatūros būna skirtingos, ne visada atitinka nustatymus, kuriuos nurodome. Ir kepti būtinai reikėtų vidurinėje lentynoje, įjungus kaitinimą iš viršaus bei apačios, be konvekcijos. ATSAKYTI
Milda
2018-06-28 22:33
Ir dar du klausimelia: ar vietoje varskes galima naudoti rikota? Ir ar sausainiukai tebebus skanus ir kita diena? ATSAKYTI
Milda
2018-06-28 22:26
Kiek is tokio kiekio produktu mazdaug iseina sausainiuku? ATSAKYTI
Agnė
2018-06-23 15:37
Tikrai labai skanūs ATSAKYTI
Julija
2018-01-21 16:34
Labai patiko, tikrai skanūs!!! ATSAKYTI
Elina
2017-09-20 11:17
Tikrai labai skanūs sausainiai, kepu juos apie 40 metų. Mes vadiname juos "žąsų letenėlėmis", nes patį kraštelį užspaudžiu šakute Patogu pagaminus tešlą laikyti keletą dienų šaldytuve ir puikus skanumynas vakare su pienuku. ATSAKYTI
Erika
2017-09-19 11:47
Dieviškai skanūs sausainukai, tobulas receptas! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis