Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 kilogramas | vištienos šlaunelių mėsos (be kaulo ir odos) | |
4 vienetai | pomidorų (vidutinio dydžio arba 200g konservuotų + 200 ml vandens) | |
200 gramų | svogūnų (svoris nuluptų, bus daugmaž du didesni svogūnai) | |
250 mililitrų | kokosų pieno (naudojau Santa Maria) | |
6 skiltelės | česnako | |
7 centimetrai | imbiero (šviežio) | |
2 šaukšteliai | garam masala prieskonių (naudojau Santa Maria) | |
2 šaukštai | ghee sviesto (arba paprasto sviesto, galima keisti kokosų aliejumi) | |
2 šaukštai | kokosų aliejaus | |
Prieskonių mišiniui: | ||
2 šaukšteliai | maltos kalendros | |
1 šaukštelis | malto kumino | |
1 šaukštelis | malto kardamono | |
1 šaukštelis | maltos ciberžolės | |
0.5 šaukštelio | cinamono | |
0.5 šaukštelio | aitriųjų paprikų dribsnių (arba aitriųjų paprikų miltelių, nebūtina) | |
0.5 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų | |
Patiekiant: | ||
1 sauja | kalendros |