Greiti mangų ledai (be aparato)

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Mangų ir kondensuoto pieno ledai
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Mangų ir kondensuoto pieno ledai
Mangų ir kondensuoto pieno ledai
Autorius apie receptą: Vasarai besibaigiant šie ryškūs ir žavingi mangų ledai bent mintimis nukels į tas saulėtas dienas. O ir puikiai atgaivins, kol dar džiugina šiluma. Šiuos gardžius ledus Vasarai besibaigiant šie ryškūs ir žavingi mangų ledai bent mintimis nukels į tas saulėtas dienas. O ir puikiai atgaivins, kol dar džiugina šiluma. Šiuos gardžius ledus paruošti super paprasta, o kiekvienas kąsnelis vertas pakartojimo. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
500 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
500 gramų mango tyrės (arba 2 didelių prinokusių mangų, sutrintų trintuvu)
300 gramų kondensuoto pieno, saldinto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į didelį dubenį supilti grietinėlę ir plakti elektriniu plaktuvu iki purumo. Toliau plakant pamažu supilti kondensuotą pieną ir dar plakti iki masė įgaus šiek tiek standumo.
2.
Galiausiai per kelis kartus sudėti mango tyrę, kaskart švelniai išmaišant mentele iki masė tampa vientisa.
3.
Paruoštą ledų masę supilti į šaldymui tinkamą indą (mūsų naudojamas buvo 20x20 cm dydžio).
4.
Dėti į šaldymo kamerą bent 4-5 valandoms, kad sustingtų.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital