Tortilijų suktinukai su saulėje džiovintais pomidorais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Tortilijų suktinukai su saulėje džiovintais pomidorais
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Tortilijų suktinukai su saulėje džiovintais pomidorais
Tortilijų suktinukai su saulėje džiovintais pomidorais
Autorius apie receptą: Suktinukai, tai vienas iš tų užkandžių, kurie greitai išgaruoja nuo stalo, bet yra taip nesudėtingai paruošiami, kad tampa vienu mėgstamiausių. Šie pavyksta labai skanūs, o Suktinukai, tai vienas iš tų užkandžių, kurie greitai išgaruoja nuo stalo, bet yra taip nesudėtingai paruošiami, kad tampa vienu mėgstamiausių. Šie pavyksta labai skanūs, o ir prireiks neįmantrių ingredientų bei vos 15 minučių, o tuomet tik šiek tiek kantrybės iki kol skoniai šaldytuve susijungs ir suktinukas sutvirtės. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
2 vienetai tortilijų
200 gramų kreminio sūrio (arba varškės užtepėlės)
40 gramų saulėje džiovintų pomidorų
30 gramų šaldytų špinatų (arba šviežių)
20 vienetų baziliko lapelių (arba 2-3 šaukštų pesto padažo)
2 skiltelės česnako
20 gramų kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto, nebūtina)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Špinatus atitirpinti ir rankomis labai gerai nuspausti skystį (arba padėti ant popierinių rankšluosčių, kad sugertų).
2.
Į dubenį dėti kreminį sūrį, berti kietąjį sūrį, druską, pipirus.
3.
Saulėje džiovintus pomidorus smulkiai supjaustyti, česnaką smulkiai sukapoti, špinatus pasmulkinti. Sudėti į dubenį su sūrių mišiniu.
4.
Ant tortilijų tepti paruoštos masės, paskirstyti per visą plotį. Per visą plotį sudėlioti baziliko lapelius (arba aptepti plonu sluoksniu pesto padažo).
5.
Tortilijas standžiai susukti, šiek tiek spustelėjant per kiekvieną sukimą, kad būtų kuo mažiau tarpų ir susisuktų kuo standžiau.
6.
Paruoštus suktinukus standžiai apsukti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą bent 2-3 valandoms, kad skoniai susijungtų.
7.
Suktinukus supjaustyti griežinėliais, dėti į lėkštę ir tiekti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital