Stori, purūs ir pasipūtę mieliniai blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Stori, purūs ir pasipūtę mieliniai blynai
Stori, purūs ir pasipūtę mieliniai blynai
Stori, purūs ir pasipūtę mieliniai blynai
Autorius apie receptą: Na vakar ir prisikalbėjau, dabar stengsiuosi kasdien jums pateikti po blynų receptą. Ar pavyks kepti kasdien blynus daugiau nei savaitę, nežinau. Bet mėginsiu. Šiandien jums Na vakar ir prisikalbėjau, dabar stengsiuosi kasdien jums pateikti po blynų receptą. Ar pavyks kepti kasdien blynus daugiau nei savaitę, nežinau. Bet mėginsiu. Šiandien jums pristatau mielinius blynus. Mano draugystė su mielėmis apsiriboja tik kūčiukų ir blynų kepimu. Labai tikiuosi, kad galėsiu pasigirti ir jums, kad pavyko man iškepti skaniausias bandeles, bet dabar dalinuosi mielinių blynų receptu. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų kvietinių miltų
400 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai aliejaus (+kepimui)
7 gramai sausų mielių
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pieną pašildome iki 37 C laipsnių. Suberiame cukrų.
2.
Miltus sumaišome su mielėmis, druska. Šiltą pieną pilame į miltų masę. Įmušame kiaušinius, pilame aliejų. Tešlą gerai išmaišome ir padedame šiltai. Paliekame kilti. Man iškilo per pora valandų. Tešla bus tiršta ir klampi. Tokia ir turį būti.
3.
Tešlą permaišome. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame blynus.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital