Vaikystės skonio čirviniai blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Vaikystės čirviniai blynai
Vaikystės čirviniai blynai
Vaikystės čirviniai blynai
Autorius apie receptą: Labai skanūs blynai iš vaikystės, bet tik tokie, kurie kepti senovinėje keptuvėje. Mes su seserimi šiuos blynus vadindavome bado blynais. Labai skanūs blynai iš vaikystės, bet tik tokie, kurie kepti senovinėje keptuvėje. Mes su seserimi šiuos blynus vadindavome bado blynais. Ritos receptai
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 mililitrų pieno
250 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
3 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius suplakite su cukrumi. Pilkite pieną, dėkite druskos ir dar paplakite. Pilkite aliejų ir dėkite miltus. Tešla turi būti skystoka.
2.
Labai gerai įkaitinkite keptuvę ir tešlos pilkite po mažą samtelį. Kas turi šią senovinę keptuvę, tai žino, kad įpylus tešląos, rankenas reikia užfiksuoti. Tada blynų tešla tolygiai pasiskirsto po visas širdeles.
3.
Kepa labai greitai tik nepamirškite vartyti. Ką tik iškepę būna traškūs, o pastovėję suminkštėja. Skanaus!!!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis