Vaikystės skonio čirviniai blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 161)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 161)
Vaikystės čirviniai blynai
Vaikystės čirviniai blynai
Vaikystės čirviniai blynai
Autorius apie receptą: Labai skanūs blynai iš vaikystės, bet tik tokie, kurie kepti senovinėje keptuvėje. Mes su seserimi šiuos blynus vadindavome bado blynais. Labai skanūs blynai iš vaikystės, bet tik tokie, kurie kepti senovinėje keptuvėje. Mes su seserimi šiuos blynus vadindavome bado blynais. Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 mililitrų pieno
250 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
3 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius suplakite su cukrumi. Pilkite pieną, dėkite druskos ir dar paplakite. Pilkite aliejų ir dėkite miltus. Tešla turi būti skystoka.
2.
Labai gerai įkaitinkite keptuvę ir tešlos pilkite po mažą samtelį. Kas turi šią senovinę keptuvę, tai žino, kad įpylus tešląos, rankenas reikia užfiksuoti. Tada blynų tešla tolygiai pasiskirsto po visas širdeles.
3.
Kepa labai greitai tik nepamirškite vartyti. Ką tik iškepę būna traškūs, o pastovėję suminkštėja. Skanaus!!!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (35)
Ernesta
2022-02-28 23:22
Aciu uz gera recepta pasiteisino is antro karto ATSAKYTI
Vaidas
2022-02-15 19:17
Zinot kodel jie vadinami bado blynais? Nes ju tikras receptas senovei kiausinis vanduo miltai. Ir gerai gaunas. Sulasiniu patepdavo ka nepriliptu ir valgidavo su uogom ir budavo skanu. Odabar aisku tobulina ir skanina palei save as viska isakies dedu vietoi aliejaus margarina tirpita biski nera buve ka nesigautu . ATSAKYTI
Erika
2022-01-26 12:46
Vienas iš blogiausių receptų. Pieno per daug, o patys blynai( nors į juos buvo pilta aliejaus) - prilipo prie keptuves, neįmanoma net išvalyti. Todėl - NEREKOMENDUOJU!!!! ATSAKYTI
2022-03-28 10:51
Greičiausiai pylėte tešlą į neskaitysią keptuvę. Nes , kad dabar prie keptuvių piliptų , sunku tikėt... ATSAKYTI
Gintare
2021-10-10 12:26
Greitai, lengva, be jokiu pribombasu. Labai skanus blynai gavosi :) aciu ATSAKYTI
Skaiste
2021-09-18 17:24
pavyko geriausi blynai!! ATSAKYTI
Rusnė
2021-09-05 13:44
Labai geras receptas truputi mažiau įdėjau miltų nes nurodita daugoka tai gavosi minkšti čirviniai blynai. ATSAKYTI
Ema
2021-07-11 13:41
Kažkaip nekažka receptas. Truputeli kietoki iskepe ir truksta purumo. Ne pats geriausias ATSAKYTI
Eglė
2021-07-12 07:55
Perkepėt tikriausiai ATSAKYTI
Kotryna.
2021-05-30 09:33
NEREALŪS BLYNAI!!!! Tie kas bijo gaminti,
Viskas gerai, išdrįskite. O jeigu skonis kaip omleto klevú sirupo užsipilkite. :) ATSAKYTI
Edita
2021-03-19 17:13
Puikūs blynai. Būtinai kartosim. ATSAKYTI
Laima
2021-03-06 08:56
Nevykęs receptas. ATSAKYTI
Miglė
2020-10-29 17:16
Puikūs blynai gavosi ir skanūs!!! O kam labai pučiasi ar omleto skonį primena tai gal kreivom rankutėm gaminate! ATSAKYTI
Enderis
2020-09-20 13:50
Prastas receptas pučiasi ir atrodo valgai omletą o ne blina ATSAKYTI
Ruta Zabit
2020-05-31 20:55
Prastas receptas - net sviesto nededama, neskanus. Radau skanesniu. ATSAKYTI
Gabriele
2021-03-02 20:08
Pagal senovinius receptus ir nereikia sviesto :) o sio recepto motyvas toks ir buvo ATSAKYTI
Skaistė
2020-05-02 10:52
Labai pučiasi blynai elektrinėje keptuvėje ATSAKYTI
Jūratė
2020-04-11 11:14
Ačiū, Rita už receptą. Labai skanūs blynai! ATSAKYTI
Zivile
2020-03-23 19:02
Kazkodel neiskyla visiskai, kimba prie elektrines kepykles... ATSAKYTI
Vytautas
2020-10-07 12:38
Aš trinu šviežiais nerukytais lasinukais keptuvės vidų kai karsta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital