Vaikystės skonio čirviniai blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 65)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 65)
Vaikystės čirviniai blynai
Vaikystės čirviniai blynai
Vaikystės čirviniai blynai
Autorius apie receptą: Labai skanūs blynai iš vaikystės, bet tik tokie, kurie kepti senovinėje keptuvėje. Mes su seserimi šiuos blynus vadindavome bado blynais. Labai skanūs blynai iš vaikystės, bet tik tokie, kurie kepti senovinėje keptuvėje. Mes su seserimi šiuos blynus vadindavome bado blynais. Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 mililitrų pieno
250 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
3 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius suplakite su cukrumi. Pilkite pieną, dėkite druskos ir dar paplakite. Pilkite aliejų ir dėkite miltus. Tešla turi būti skystoka.
2.
Labai gerai įkaitinkite keptuvę ir tešlos pilkite po mažą samtelį. Kas turi šią senovinę keptuvę, tai žino, kad įpylus tešląos, rankenas reikia užfiksuoti. Tada blynų tešla tolygiai pasiskirsto po visas širdeles.
3.
Kepa labai greitai tik nepamirškite vartyti. Ką tik iškepę būna traškūs, o pastovėję suminkštėja. Skanaus!!!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (14)
Asta
2020-02-24 22:12
Puikus receptas! Dekoju ATSAKYTI
Paula
2020-02-14 15:37
Labai skanūs, tačiau dėjau 3 šaukštus cukraus ir buvo per saldu. ATSAKYTI
Vaida
2020-02-14 18:54
Kepiau su dviem šaukštais. Buvo puiku.
Paskaitykit komentarus ;) ATSAKYTI
Justina
2020-02-10 09:40
Labai skanūs! Rekomenduoju! ATSAKYTI
Vaida
2020-01-27 01:06
O elektrinėje neišeis? ATSAKYTI
Inga
2020-01-27 09:24
Išeis ir elektrinėje, man regis, Rita tiesiog pataria užfiksuoti rankenėles, tiems, kas kepa senovinėje keptuvėje - dalinasi maža paslaptėle :) ATSAKYTI
Vaida
2020-01-30 09:56
Ačiū ATSAKYTI
Vaida
2020-01-30 13:54
Gavosi minkštučiai ir labai skanūs! Ačiū už receptą :) Cukraus dėjau 2 šaukštus, mums buvo kaip tik ;) ATSAKYTI
Edmundas
2020-01-23 18:35
dejau 3 saukstus cukraus vistiek labai saldu, neisivaizduoju kaip su 4 - riais butu. Manau 2 saukstu pilnai pakaktu ATSAKYTI
Lina
2020-01-02 16:22
Tokius blynus gamindavau bare pries 22metus,patiekdavom su plakta grietinele, o su ogiene tikrai per saldu ATSAKYTI
Gerda
2019-06-24 09:51
Kiek kartu gaminu, blynai iseina visada labai skanus ATSAKYTI
Rima
2019-05-04 10:52
Mano nuomone pats prasčiausias receptas koki esu bandžiusi, blynai kieti, sparngus ir persaldus ATSAKYTI
Greta
2019-05-04 13:41
Gal per daug miltų dėjote? Man šie blynai iškepa minkšti ir skanūs :) ATSAKYTI
Benas
2019-09-01 16:44
Man taip pat tobulai skanus! Kaip vaikysteje :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital