Autorius apie receptą:
Labai skanūs blynai iš vaikystės, bet tik tokie, kurie kepti senovinėje keptuvėje. Mes su seserimi šiuos blynus vadindavome bado blynais.
Labai skanūs blynai iš vaikystės, bet tik tokie, kurie kepti senovinėje keptuvėje. Mes su seserimi šiuos blynus vadindavome bado blynais.
Ritos receptai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 mililitrų
pieno
250 gramų
miltų
3 vienetai
kiaušinių
4 šaukštai
cukraus
3 šaukštai
aliejaus
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius suplakite su cukrumi. Pilkite pieną, dėkite druskos ir dar paplakite. Pilkite aliejų ir dėkite miltus. Tešla turi būti skystoka.
2.
Labai gerai įkaitinkite keptuvę ir tešlos pilkite po mažą samtelį. Kas turi šią senovinę keptuvę, tai žino, kad įpylus tešląos, rankenas reikia užfiksuoti. Tada blynų tešla tolygiai pasiskirsto po visas širdeles.
3.
Kepa labai greitai tik nepamirškite vartyti. Ką tik iškepę būna traškūs, o pastovėję suminkštėja. Skanaus!!!
Puikūs blynai gavosi ir skanūs!!! O kam labai pučiasi ar omleto skonį primena tai gal kreivom rankutėm gaminate!
ATSAKYTI
Enderis
2020-09-20 13:50
Prastas receptas pučiasi ir atrodo valgai omletą o ne blina
ATSAKYTI
Ruta Zabit
2020-05-31 20:55
Prastas receptas - net sviesto nededama, neskanus. Radau skanesniu.
ATSAKYTI
Skaistė
2020-05-02 10:52
Labai pučiasi blynai elektrinėje keptuvėje
ATSAKYTI
Jūratė
2020-04-11 11:14
Ačiū, Rita už receptą. Labai skanūs blynai!
ATSAKYTI
Zivile
2020-03-23 19:02
Kazkodel neiskyla visiskai, kimba prie elektrines kepykles...
ATSAKYTI
Vytautas
2020-10-07 12:38
Aš trinu šviežiais nerukytais lasinukais keptuvės vidų kai karsta
ATSAKYTI
Larisa
2020-03-06 17:06
Labai geri receptai ir skanus blynai gaunaai ATSAKYTI
Neringa
2020-02-29 10:19
Sveiki, šiandien bandysiu pirma kart gyvenime kepti čirvinius blynus, nežinau kaip gausis,tik va nežinau ar išeis su šakute išplakti man iki vientisos mases
ATSAKYTI
Asta
2020-02-24 22:12
Puikus receptas! Dekoju
ATSAKYTI
Paula
2020-02-14 15:37
Labai skanūs, tačiau dėjau 3 šaukštus cukraus ir buvo per saldu.
ATSAKYTI
Vaida
2020-02-14 18:54
Kepiau su dviem šaukštais. Buvo puiku.
Paskaitykit komentarus ;)
ATSAKYTI
Justina
2020-02-10 09:40
Labai skanūs! Rekomenduoju!
ATSAKYTI
Vaida
2020-01-27 01:06
O elektrinėje neišeis?
ATSAKYTI
Inga
2020-01-27 09:24
Išeis ir elektrinėje, man regis, Rita tiesiog pataria užfiksuoti rankenėles, tiems, kas kepa senovinėje keptuvėje - dalinasi maža paslaptėle :)
ATSAKYTI
Vaida
2020-01-30 09:56
Ačiū
ATSAKYTI
Vaida
2020-01-30 13:54
Gavosi minkštučiai ir labai skanūs! Ačiū už receptą :) Cukraus dėjau 2 šaukštus, mums buvo kaip tik ;)
ATSAKYTI
Edmundas
2020-01-23 18:35
dejau 3 saukstus cukraus vistiek labai saldu, neisivaizduoju kaip su 4 - riais butu. Manau 2 saukstu pilnai pakaktu
ATSAKYTI
Gerda
2019-06-24 09:51
Kiek kartu gaminu, blynai iseina visada labai skanus
ATSAKYTI
Rima
2019-05-04 10:52
Mano nuomone pats prasčiausias receptas koki esu bandžiusi, blynai kieti, sparngus ir persaldus
ATSAKYTI