Gardūs varškėčiai orkaitėje

AUTORIUS:
Dainora
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 273)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 273)
Gardūs varškėčiai orkaitėje
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės
150 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę šaukštu gerai ištriname su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska ir kiaušiniais. Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, išmaišome ir išminkome. Miltus dėkite ne visus iškart, bet pamažu, nes jų reikia dėti tiek, kad tešla būtų minkšta, tačiau įmanoma paimti rankomis (tikslus miltų kiekis gali truputi skirtis nuo recepte nurodyto, nes varškė būna skirtingo drėgnumo ir kiaušinių dydis gali skirtis). Jeigu netyčia padauginate miltų, galite tešlą paskystinti įdėdami truputį grietinės arba graikiško jogurto.
2.
Delnais formuojame kamuoliukus, juos šiek tiek suplojame į varškėčius. Jeigu tešlą limpa prie rankų, varškėčius formuokite šlapiomis arba miltuotomis rankomis. Sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 - 30 minučių.
4.
Man labai juos tinka valgyti su grietine ar pagardinus uogiene ar šviežiomis/šaldytomis uogomis.
AUTORIUS: Dainora
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (50)
Vanessa
2023-06-27 11:30
Labai skanus varskeciai ATSAKYTI
Ramūnas
2023-06-11 13:54
mielieji ant 500 g varškės reikia 250 g miltų, mokyk ir mokyk… ATSAKYTI
Eglė
2023-08-08 23:56
Tikrai geras receptas, skanūs varškėtukai. ATSAKYTI
Ella
2023-09-01 09:19
Jus varškės pyragą gal kepat su 250g miltų ant tiek varškės :D
Juk norisi kad varsketukuose pagrindine nata varške butų o ne miltai. Aš išvis 100g miltų dėjau ir lb skaniai gavosi! ATSAKYTI
Ksenija
2024-02-26 22:40
Mes isvis i varskecius miltu nededam) ATSAKYTI
Victoria
2022-05-10 16:19
Labai gardūs gavosi varškėtukai.
Tik dėjau mažiau cukras ir mažiau miltų, žiūrėjau pagal konsistenciją.
Gražiai apskrudo, biekas neprilipo, gavosi purus ir minšti.
Rekomenduoju :)
Tešlos liko kažkiek iškepiau keptuvėje, gavosi skanus, bet nepurus ir ne tokie sveiki. :) ATSAKYTI
Odeta
2022-03-28 08:16
Geras receptas, viskai puikiai gavosi.
ATSAKYTI
Lina
2022-03-21 16:05
Pabandžiau ir aš šį receptą, iškilo gražiai kaip bandelės,kol kepė, bet tapo labai sausi ir sakyčiau guminiai , su kietu viršumi, sakyčiau reiktų sutepti juos prieš kepant, nepavyko . ATSAKYTI
Patricija
2022-03-20 19:22
Puikus receptas! Skonis nukeliantis į vaikystę! Skanūs ir be jokių pagardų.
p.s. Jokie varškėčiai prie kepimo popieriaus neprilipo. Paskaičius komentarus susidaro įspūdis, jog šeimininkės (-ai) neturi savų gudrybių ir kliaunasi vien recepte pateikta informacija. Akivaizdu, jei matote, jog tešla yra per drėgna, įberkite daugiau miltų. ATSAKYTI
Bandžiusi receptą
2022-03-06 19:47
Dauguma komentatorių veikiausiai pirmą kartą į virtuvę nuėjo. Receptas geras, tik foto tikrai ne šio recepto. Kepdami orkaitėje konditerinius gaminius niekada nejunkite vėjo.
Prieš dedami ant sviestinio popieriaus jį pabarstykite džiūvėsiais. Neformuokite didelių blyniukų, stenkitės daryti juos vienodus. Tikrai rekomenduoju receptą orkaitėje ATSAKYTI
Ligita
2022-02-26 19:28
O man prikibo prie popieriaus.kepiau 170 laipsnių 20min ir visi susiliejo į vientisą blyną. ATSAKYTI
...
2022-01-30 12:55
Labai skaniai gavos rekomenduoja:) ATSAKYTI
Renata
2022-01-13 14:30
Visad kepu pagal šį receptą, gaunasi kaip bandelės :) Naudoju rupę (ne trintą) varške, visus produktus sudedu į kombainą ir iš tešlos rankomis formuoju rutuliukus. Prie kepimo popieriaus nė karto nepriliko. Mano orkaitėj kepa 30-35 min (180 laipsmių).
Mano vaiko mėgstamiausios :) ATSAKYTI
Rimantas
2021-11-26 20:31
-temperatūra nurodyta per didelė !!!-ką reiškia iki 180 ???!!!-tai tuomet griežtai nurodykite-kad kepti 160-170 temperatūtoje ir nenaudoti ventiliatoriaus !!! - cukraus aš jau iš karto dėjau per puse -ir tai per saldūs !-tai juk maistas o ne sausainiai ! , konsistenciją tešlos sugebu padaryti gerą ( esu baigęs konditeriją ).-Išvada :receptas netikslus-žmonės tik sugadina produktus !!! ATSAKYTI
Simona
2021-11-29 11:34
Tokia yra lietuvių kalbos struktūra - "konstruojant" sakinį nurodoma IKI KIEK laipsnių kaitinama orkaitė, tai būtent ir reiškia, kad tokia turi būti orkaitės temperatūra. Man, net ir nebaigus konditerijos, nei kulinarijos, puikiai pavyksta :) ATSAKYTI
Rimantas
2021-11-26 20:19
prakeikti maža tokią asilę,kuri įdėjo tokį receptą !!!-juk prie to popieriaus prilipo varškėčiai !-reikia viską smulkiai aprašyti. ATSAKYTI
Toma
2021-10-13 09:38
Mano mazylis liko be pusryciu ATSAKYTI
Marina
2021-05-21 21:53
Reikejo daugiau miltu. Padariau pagal recepta ir nesigavo. Per dregni nuo varškes. ATSAKYTI
Greta
2021-05-24 09:55
Jei naudojate, pvz., kreminę varškę, tai visai gali būti - ji itin šlapia, tuomet tiesiog šiek tiek daugiau miltų :) ATSAKYTI
Vaidas
2021-04-29 16:27
Tikrai ne orkaiteje kepti, nereikia klaidinti zmoniu... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital