Šaldyti rabarbarai kaip kiviai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šaldyti rabarbarai kaip kiviai
Šaldyti rabarbarai kaip kiviai
Šaldyti rabarbarai kaip kiviai
Šaldyti rabarbarai kaip kiviai
Šaldyti rabarbarai kaip kiviai
Šaldyti rabarbarai kaip kiviai
Šaldyti rabarbarai kaip kiviai
Šaldyti rabarbarai kaip kiviai
Šaldyti rabarbarai kaip kiviai
Šaldyti rabarbarai kaip kiviai
Autorius apie receptą: Pamačiusi Renatos iš "Kūmutės Virtuvės" šaldytų rabarbarų kaip kiviai receptą iš karto užsinorėjau išbandyti. Patiko labai, dalinuosi ir su jumis. Šaukštelis šio Pamačiusi Renatos iš "Kūmutės Virtuvės" šaldytų rabarbarų kaip kiviai receptą iš karto užsinorėjau išbandyti. Patiko labai, dalinuosi ir su jumis. Šaukštelis šio gėrio su vaniliniais ledais - tai kažkas tobulo. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 kilogramas rabarbarų
200 gramų cukraus
4 šaukštai aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Rabarbarus nuplauname, nulupame ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
2.
Sudedame į virtuvinį kombainą ir pasmulkiname. Tik nesutriname iki tyrelės. Skaniau, kai lieka nors šiek tiek gabaliukų.
3.
Į rabarbarų masę supilame aguonas ir cukrų. Gerai išmaišome.
4.
Aš pilsčiau į ledukų formeles ir užšaldžiau. Žinoma, galima pilstyti ir į didesnius indelius ar stiklainiukus. Rinkitės, kaip jums patogiau.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital