Varškės tinginys

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 62)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 62)
Varškės tinginys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g sausainių (naudojau perpus vanilinius ir kakavinius),
400 g varškės,
200 g sviesto,
200 g kondensuoto pieno,
šiek tiek tarkuotos citrinos žievelės,
įvairių džiovintų vaisių,
smulkintų riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausainius sutrupinti nelabai smulkiais gabaliukais.
Varškę petrinti per sietelį arba elektriniu trintuvu, kad neliktų grūdelių. Sudėkite kondensuotą pieną, minkštą kambario temperatūros sviestą, vanilinį cukrų, citrinos žievelę ir gerai išsukti iki vientisos konsistencijos.
Į varškės masę sudėti sausainius ir visus priedus.
Dubenį su tinginio mase apie valandą palikti pastovėti kambario temperatūroje, kad sausainiai šiek tiek suminkštėtų.
Po to tinginį sudėti į maišelį gerai suspausti, kad išeitų oras ir dėti į šaldytuvą. Šaldytuve ji galima dar paslėgti, kad po to geriau pjaustytusi. Šaltai palaikyti ne mažiau 3 val.
AUTORIUS: Vaida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
D
2012-06-04 22:44
Jis nerealaus skonio, superinis, saldus, uztat razinos atgaivina... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital