Burnoje tirpstanti panakota su braškėmis

AUTORIUS:
Rasa Lekavičienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 78)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 78)
Panakota su braškėmis
Nuotrauka Rasos Lekavičienė‎s
Redakcijos nuomonė: Žavingai atrodantis ir nuostabiai skanus desertas, turintis itališkas šaknis, bet be galo gerai derantis su lietuviškomis vasaros gėrybėmis. Šiam skanėstui puikiai tinka tiek Žavingai atrodantis ir nuostabiai skanus desertas, turintis itališkas šaknis, bet be galo gerai derantis su lietuviškomis vasaros gėrybėmis. Šiam skanėstui puikiai tinka tiek šviežios, tiek šaldytos braškės. Taip pat drąsiai jį gaminkite ir su kitomis uogomis bei vaisiais - tiek mėlynės, tiek vyšnios ar juodieji serbentai, tiek mangai, tiek persikai be menkiausios abejonės tiks šiam skanėstui į poras. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų braškių
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
200 mililitrų pieno
150 gramų cukraus
70 mililitrų vandens
3.5 šaukštelio želatinos
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikt išbrinkti bent 15 minučių. Vėliau pakaitinti garų vonelėje, kad visiškai iširptų.
2.
Grietinėlę ir pieną maišant pakaitinti su 80 g cukraus bei vaniliniu cukrumi, jog cukrus visiškai ištirptų. Į grietinėlę su pienu supilti ištirpintą želatiną ir gerai išmaišyti. Išpilstyti į stiklines ir palikti šaldytuve sustingti.
3.
Braškes sutrinti su likusiu cukrumi ir užpilti ant sustingusios panakotos.
AUTORIUS: Rasa Lekavičienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (12)
Edita
2021-03-28 14:34
Dariau viską iš dvigubos porcijos,gavosi idealiai. Želatinos idėjau 40g labai tvirtai sustingo vandens užpyliau apie 70ml. Pieno ir grietinėlėsdėjau po 400ml. Skanumėlis :) p.s cukraus nedėjau i grietinėlę,nes uogienė labai saldi buvo tai gavosi idealus skonis. ATSAKYTI
Monika
2021-03-17 14:34
Labai skanus desertas, tik cukraus 80g. į nurodyta grietinėlės ir pieno kiekį tikrai perdaug, siulau ragaujant dėti pagal savo skonį. ATSAKYTI
Emilija
2021-03-01 12:46
Nuostabu tik kad uogienė netiko su kremu jai darysiu dar kartą darysiu su kitokia uogienė ATSAKYTI
Liuda
2021-02-27 15:46
Kad supili želatiną su gretinele . Reik užšaldyti. Ar tuoj pilti at viršaus ATSAKYTI
Grazina
2021-02-17 19:56
Pavyko kuo puikiausiai!Dariau su avieciu tyrele, daug neturejau, tai gavosi pats tas! Super, rekomenduoju ;) ATSAKYTI
Irena
2021-02-26 11:15
O zelatina supilti ant kaitlentes dar kai pienas stovi? ATSAKYTI
Karolina
2021-02-14 12:55
Favoritas! Visur ir visada tinka! ATSAKYTI
Iveta
2020-12-23 10:43
Ar galima grietinėlės dėti mažiau? TTuriu grietinėlės, bet nepakankamai ATSAKYTI
Diana
2020-12-23 12:25
Galima, tiesiog sluoksnis bus plonesnis. Arba ipilkite papildomai siek tiek pieno ATSAKYTI
Emilija
2017-07-10 17:23
Aš irg gaminau, vienąkart su mėlynėm, kitą su braškėmis, netgi su avietėm bandžiau. Visaip skanu. ATSAKYTI
Angele
2017-07-18 19:30
Na be galo skaniai atrodo, braskiu jau nebeturime, bet pabandysiu su melynemis, parasysiu, kaip gavosi :) ATSAKYTI
Angele
2017-07-19 15:30
Isbandyta ir be galo skanu! Melynes cia labai tiko, o kitasyk gaminsiu su mangais :-) Aciu labai Rasai uz tokia grazia ir skania ideja ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital