Belgiški vafliai - purūs, minkštučiai, tiesiog sutirpstantys burnoje!
AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 71)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 71)
Autorius apie receptą:
Labai skanūs, purūs ir minkštučiai vafliai. Juos kepiau pagal Viktorijos
receptą. Geriausiai šiems vafliukams
Labai skanūs, purūs ir minkštučiai vafliai. Juos kepiau pagal Viktorijos
receptą. Geriausiai šiems vafliukams kepti tinka stačiakampiams belgiškiems vafliams skirta vaflinė, bet tikrai skaniai pavyks ir kepant čirvinių blynų keptuvėje.
(...daugiau)(...mažiau)
Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
260 gramų
miltų
250 mililitrų
pieno
4 vienetai
kiaušinių
125 gramai
sviesto
4 šaukštai
cukraus
0.5 šaukštelio
vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Supilti pieną, suberti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir vėl gerai išmaišyti. Supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą ir dar kartą permaišyti.
2.
Kiaušinio baltymus elektriniu plakikliu išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į tešlą. Tešlą palikti pastovėti 10 minučių, jog ji truputį pabrinktų. Tešla turi būti puri ir tiršta.