Belgiški vafliai - purūs, minkštučiai, tiesiog sutirpstantys burnoje!
AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 84)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 84)
Autorius apie receptą:
Labai skanūs, purūs ir minkštučiai vafliai. Juos kepiau pagal Viktorijos
receptą. Geriausiai šiems vafliukams
Labai skanūs, purūs ir minkštučiai vafliai. Juos kepiau pagal Viktorijos
receptą. Geriausiai šiems vafliukams kepti tinka stačiakampiams belgiškiems vafliams skirta vaflinė, bet tikrai skaniai pavyks ir kepant čirvinių blynų keptuvėje.
(...daugiau)(...mažiau)
Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
260 gramų
miltų
250 mililitrų
pieno
4 vienetai
kiaušinių
125 gramai
sviesto
4 šaukštai
cukraus
0.5 šaukštelio
vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Supilti pieną, suberti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir vėl gerai išmaišyti. Supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą ir dar kartą permaišyti.
2.
Kiaušinio baltymus elektriniu plakikliu išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į tešlą. Tešlą palikti pastovėti 10 minučių, jog ji truputį pabrinktų. Tešla turi būti puri ir tiršta.
Receptas puikus. Vafliai purus ir traškus, sekančia diena nebuna ištežę.
ATSAKYTI
Atas
2023-01-21 08:59
Nuostabi
ATSAKYTI
Lina
2023-01-05 12:58
Patvirtinu, kad receptas tikrai puikus. Gaunasi lengvi purūs vafliai. Ketvirtas bandytas receptas tokiems vafliams ir ties šiuo sustosiu ilgam. Rekomenduoju išbandyti!!!
ATSAKYTI
Evelina
2022-10-06 16:01
Mėgstamiausias vaflių receptas! Viskas puikiai pavyksta
ATSAKYTI
R
2022-09-22 21:02
Tešla gera, blynai purus ir skanus, tik jei kaip as nemegstat kiausiniu skonio, patariu itarkuot citrinos ar apelsino žieveles.
ATSAKYTI
Aistė
2022-07-15 12:32
Nelgiški vafliai daromi iš mielinės tešlos su perliniu cukrumi. Čia tiesiog gražūs skanūs vafliai, bet belgiškais jų vadinti negalima
ATSAKYTI
Birute
2022-07-03 23:41
Tobulas receptas. Su blynų kepykle gavau knygelę su receptais. Visi kažkokie guminiai gavosi. Čia traškųs, bet ne per saldūs.
ATSAKYTI
Auksė
2022-05-22 18:49
Pavyko iš pirmo karto. Ačiū :)
ATSAKYTI
Doncia
2022-05-15 06:46
Man gavosi sausi ir biskvito skonio. Nesu patenkintas rezultatu
ATSAKYTI
Austėja
2022-04-21 10:55
Labai skanus bei saldus Vafliai
ATSAKYTI
Giedrė
2022-02-22 22:00
Tiesiog tobuli blynai. Labai geras receptas. Ačiū
ATSAKYTI
Jolanta
2022-02-18 20:51
Tobuli blynai
ATSAKYTI
Jovita
2022-02-02 20:59
Tikrai labai skanūs,net mažiukė valgė.O nemėgsta blynu.Tobuli.Pirma karta gavosi.
ATSAKYTI
Agne
2022-01-26 05:36
Labai skanu
ATSAKYTI
Vaida
2021-12-12 12:00
Labai skanus ❤️
ATSAKYTI
Izabele
2021-11-07 20:05
Kiek laiko kepti?? ATSAKYTI
Ieva
2021-11-08 09:44
Stebėkit pagal keptuvę - apie kelias minutes :)
ATSAKYTI