Nicos stiliaus tuno salotos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Nicos stiliaus tuno salotos
Autorius apie receptą: Nicos salotos tai kiek pagerintos tuno salotos su šparaginėmis pupelėmis, na, ir dar dažniausiai virtomis bulvėmis. Bet aš virtas bulves palikau nuošalyje, nes norėjau gaivių, Nicos salotos tai kiek pagerintos tuno salotos su šparaginėmis pupelėmis, na, ir dar dažniausiai virtomis bulvėmis. Bet aš virtas bulves palikau nuošalyje, nes norėjau gaivių, lengvų salotų, prie kurių dar turėjau kvapnaus česnakinio batono. Nes su gardžiu orkaitėje paskrudintu batonu visos salotos yra tiesiog skanesnės. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų tuno aliejuje (2 mažų skardinių)
4 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
2 vienetai romaninių salotų (gūžių, ar kitų mėgstamų salotų)
200 gramų vyšninių pomidorų (ar slyvinių)
200 gramų šparaginių pupelių (žalių)
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų (nedidelio)
4 šaukštai juodųjų alyvuogių (arba kalamata alyvuogių, be kauliukų)
2 šaukšteliai kaparėlių
Padažui:
70 mililitrų alyvuogių aliejaus
2 šaukštai baltojo vyno acto (arba raudono vyno, arba citrinos sulčių)
2 šaukštai dižono garstyčių
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Didesniame puode užverdame vandenį, sudedame šparagines pupeles ir verdame 2 minutes, tada išimame iš vandens ir nuplauname po šaltu vandeniu, paliekame sietelyje. Po to nusausiname popieriniu rankšluosčiu.
2.
Padažui alyvuogių aliejų, vyno actą, garstyčias gerai sumaišome viename dubenėlyje. Pagardiname druska, pipirais.
3.
Salotas supjaustome didesniais gabalėliais. Pomidorus perpjauname perpus, svogūną supjaustome plonomis juostelėmis, alyvuoges ir agurką supjaustome griežinėliais. Kiaušinius nulupame ir supjaustome į keturias dalis.
4.
Keturiose lėkštėse tolygiai paskirstome daržoves, kiaušinius į tuną, apšlakstome padažu ir patiekiame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital