Lengviausias korėjietiškų morkų receptas

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 101)
Porcijų skaičius: 4
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 101)
Lengviausias korėjietiškų morkų receptas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Korėjiškas morkas skanu valgyti vienas, skalsu su juoda rugine arba balta kvietine duona, virtomis bulvėmis, makaronais, ryžiais. Idealus garnyras prie mėsos, paukštienos, Korėjiškas morkas skanu valgyti vienas, skalsu su juoda rugine arba balta kvietine duona, virtomis bulvėmis, makaronais, ryžiais. Idealus garnyras prie mėsos, paukštienos, žuvies. Šiomis morkomis tinka gardinti spagečius, rizotą, apdėlioti kepamas picas, įdaryti kepamas žuvis. Šiomis morkomis galima įdaryti mielinės arba sluoksniuotos tešlos bandeles. (...daugiau) Janina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų morkų
80 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
0.5 vieneto svogūnų
4 skiltelės česnako
2 šaukštai acto
2 šaukšteliai cukraus
1 šaukštelis druskos
1/3 šaukštelio maltos kalendros
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais specialia tarka arba stambiai sutarkuoti "burokine" trintuve.
2.
Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti. Šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis. Česnakų skilteles išspausti preseliu, išmaišyti su actu ir morkomis.
3.
Saulėgrąžų aliejuje pakepinti pusę svogūno (perpjauto į kelias dalis), kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti (arba panaudoti kitiems patiekalams), o karštu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir, kai atvės, padėti į šaldytuvą. Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve. Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve uždengtame inde jas drąsiai galima laikyti bent 4-5 dienas. Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.
AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Maryte
2018-05-15 17:31
Su actu? Nesveika ATSAKYTI
ilona
2015-12-20 05:11
Labai skaniai pavyko, aciu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis