Veganiški moliūginiai blyneliai

AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Veganiški moliūginiai blyneliai
Autorius apie receptą: Labai gardūs veganiški moliūginiai blyneliai. Rekomenduoju valgyti su klevų sirupu. Labai gardūs veganiški moliūginiai blyneliai. Rekomenduoju valgyti su klevų sirupu. Greta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 ir 3/4 stiklinės augalinio pieno
1 stiklinė kvietinių miltų
0.5 stiklinės moliūgų tyrės (receptą rasite čia)
1/4 stiklinės speltų miltų
3 šaukštai rudojo cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis malto cinamono
1 šaukštelis vanilinio cukraus
šiek tiek kokosų aliejaus (kepimui, ne veganiškam variantui tinka ghee sviestas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sumaišykite visus miltus su kepimo milteliais. Įdėkite cukrų, druską, cinamoną, gerai išmaišykite.
2.
Atskirame dubenyje sumaišykite moliūgų tyrę su pienu, vaniliniu cukrumi.
3.
Moliūgų masę įpilkite į miltus, gerai išmaišykite.
4.
Kepkite keptuvėje ant vidutinės kaitros. Geriausia su kokosų aliejumi.
Patarimai:
Matavimui naudokite 230 ml stiklinę.
AUTORIUS: Greta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital