Lietiniai blynai su varške

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 125)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 125)
Lietiniai blynai su varške
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
2 stiklinės pieno
1 stiklinė miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus (arba tirpinto sviesto)
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
400 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išmaišykite, išplakite su druska, aliejumi (arba ištirpintu ir atvėsintu sviestu), miltais ir pienu. Tešla turi būti skysta, kad blynai būtų ploni. Palikite tešlą pastovėti 10-20 minučių kambario temperatūroje, kad pabrinktų (taip blynai bus tvirtesni, mažiau plyš kepant). Jeigu pabrinkusi tešla atrodo per tiršta, įpilkite dar šiek tiek pieno arba vandens.
2.
Įkaitintą keptuvę plonai patepkite trupučiu aliejaus ir iškepkite lietinius blynus.
3.
Įdarui varškę ištrinkite su kiaušiniu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
4.
Blynelius ištepti varškės mase, susukti į ritinukus ir užlenkti jų galus.
5.
Dar kartą blynelius iš abiejų pusių apkepame įkaitintoje keptuvėje su šiek tiek aliejaus arba sviesto.
6.
Patiekiame su uogiene, plakta grietinėle, ledais ar mėgiamu padažu. Skanaus!
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (12)
God
2018-10-11 12:09
Koks kiekis gaunasi is sios porcijos? ATSAKYTI
Mylintis Vyras
2018-08-29 12:35
Mamukas (zmona) iskepe pagal sita recepta labai skanius blynukus. Visa seima tiesiog akimirksiu suvalge visus. ATSAKYTI
Sypsenele
2018-08-29 22:41
Labai mielas komentaras! Is tikruju, daug nereikia, kad butume laimingi... Tegul visos jusu dienos buna tokios skanios! ATSAKYTI
Edita
2018-08-17 13:06
Reiks pabeginti, kiek skaičiau komentarus visi geri :))) ATSAKYTI
Donata
2018-05-31 12:07
10 balu,labai skanus blyneliai ATSAKYTI
Rima
2017-06-20 21:59
Labai skaniai gavosi, ačiū :) ATSAKYTI
Livija
2017-01-21 17:04
Odeta, aliejus blynelių kepimui skirtas. Nors kokį šaukštą aliejaus ar tirpinto sviesto aš dažnai ir į tešlą įmaišau, kažkaip paskanina blynelius ir mažiau limpa prie keptuvės ATSAKYTI
Odeta
2017-01-20 18:52
O tas aliejus dedasi i tesla ar kaip? ATSAKYTI
Liveta
2016-02-18 12:18
Aciu labai nuostabus blyneliai ATSAKYTI
Danutė
2016-02-07 15:15
Skanūs blyneliai ATSAKYTI
Jolanta
2015-08-29 13:28
Labai skanu ir lengvai gaminasi ATSAKYTI
gintare
2012-12-03 10:30
blynai buvo tikrai skanus ir lengvai paruosiami man patiko:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital