Patisonus nuplaukite ir palaikykite verdančiame vandenyje 1-2 min. Jeigu naudojate ne jaunus, o ūgtelėjusius patisonus, juos blanširuokite verdančiame vandenyje šiek tiek ilgiau.
Iš karto atvėsinkite šaltame vandenyje ir nusausinkite.
Iš vandens, cukraus, druskos ir acto išvirkite marinatą.
Į švarius stiklainius sudėkite česnako skilteles, krapų šakeles, užpilkite išvirtu ir atvėsintu marinatu. Sudėkite į didelį puodą, pridenkite dangteliais ir sterilizuokite (3l stiklainius -15 min., 1 l - 10 min., 0,5 l - 8 min. nuo vandens užkaitimo).
Sandariai užsukite, apverskite dantgteliais žemyn ir palikite atvėsti.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)