Per pusvalandį pamarinuoti svogūnai - labai skanu prie mėsytės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Greitai marinuoti svogūnai prie mėsos
Greitai marinuoti svogūnai prie mėsos
Greitai marinuoti svogūnai prie mėsos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vienetai svogūnų
100 mililitrų vandens
40 mililitrų obuolių acto (arba vyno acto, arba 30 ml paprasto acto)
2 šaukšteliai cukraus (arba medaus)
1 šaukštelis druskos
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek aitriosios paprikos miltelių
šiek tiek garstyčių grūdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukrų ir druską subertį į nedidelį indelį. Užpilti verdančiu vandeniu ir išmaišyti, kad cukrus ir druska visiškai ištirptų.
2.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Sudėti į stiklainį ir patrinti grūstuvu (aš tryniau kočėlo galu), kad išsiskirtų sulčių.
3.
Ant svogūnų užpilti vandenį, actą ir suberti prieskonius. Stiklainį papurtyti ir palikti pastovėti.
4.
Galima valgyti jau po pusvalandžio arba laikyti šaldytuve apie parą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Igne
2017-07-22 14:15
Mmm, taip greitai ir taip skaniai! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital