Per pusvalandį pamarinuoti svogūnai - labai skanu prie mėsytės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Greitai marinuoti svogūnai prie mėsos
Greitai marinuoti svogūnai prie mėsos
Greitai marinuoti svogūnai prie mėsos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai svogūnų
100 mililitrų vandens
40 mililitrų acto 6%
2 šaukšteliai cukraus
1 šaukštelis druskos
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek aitriosios paprikos miltelių
šiek tiek garstyčių sėklos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Verdantį vandenį užpilti ant druskos ir cukraus ir išmaišyti.
2.
Svogūnus supjaustyti žiedais arba pusžiedžiais, sudėti į stiklainį ir patrinti kočėlo galu, kol išsiskirs skystis.
3.
Užpilti vandenį, actą ir suberti prieskonius, stiklainį papurtyti ir palikt pastovėti.
4.
Galima valgyti jau po pusvalandžio arba laikyti šaldytuve apie parą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Igne
2017-07-22 14:15
Mmm, taip greitai ir taip skaniai! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis