Autorius apie receptą:
Be galo paprastai paruošiama, o tokia skani. Ypač gardu tiekti su blynais, pertepti pyragą ar tiesiog kabinti šaukštu. Kadaise atradau šį receptą vienoje gaminimo grupėje ir
Be galo paprastai paruošiama, o tokia skani. Ypač gardu tiekti su blynais, pertepti pyragą ar tiesiog kabinti šaukštu. Kadaise atradau šį receptą vienoje gaminimo grupėje ir labai pamėgau.
(...daugiau)(...mažiau)
Birutė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1.5 kilogramo
rabarbarų
4 vienetai
apelsinų
(nedidelių)
3 vienetai
kivių
(didelių)
200 gramų
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Rabarbarus, apelsinus, kivius nulupti, sutrinti elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės.
2.
Į paruoštą masę berti cukrų, išmaišyti.
3.
Aš visada į vieną stiklainį sukrečiu masės greitam suvartojimui, o likusią reikia supilti į indelius šaldymui ir dėti į šaldymo kamerą. Vėliau prireikus reikia tik atšildyti ir gardžiuotis - su jogurtu, ant duonos riekelės, su blyneliais, gaminti pyragams ir naudoti kur tik norisi.