Rabarbarai su kiviais šaldymui

AUTORIUS:
Birutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Rabarbarai su kiviais šaldymui
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Be galo paprastai paruošiama, o tokia skani. Ypač gardu tiekti su blynais, pertepti pyragą ar tiesiog kabinti šaukštu. Kadaise atradau šį receptą vienoje gaminimo grupėje ir Be galo paprastai paruošiama, o tokia skani. Ypač gardu tiekti su blynais, pertepti pyragą ar tiesiog kabinti šaukštu. Kadaise atradau šį receptą vienoje gaminimo grupėje ir labai pamėgau. (...daugiau) Birutė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1.5 kilogramo rabarbarų
4 vienetai apelsinų (nedidelių)
3 vienetai kivių (didelių)
200 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Rabarbarus, apelsinus, kivius nulupti, sutrinti elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės.
2.
Į paruoštą masę berti cukrų, išmaišyti.
3.
Aš visada į vieną stiklainį sukrečiu masės greitam suvartojimui, o likusią reikia supilti į indelius šaldymui ir dėti į šaldymo kamerą. Vėliau prireikus reikia tik atšildyti ir gardžiuotis - su jogurtu, ant duonos riekelės, su blyneliais, gaminti pyragams ir naudoti kur tik norisi.
AUTORIUS: Birutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital