Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
6 vienetai | tigrinės krevetės (lukštentų ir nevirtų) |
100 mililitrų | grietinėlės |
100 mililitrų | vandens (nuo makaronų virimo) |
70 gramų | spagečių (apytikriai, galima naudoti kitus makaronus) |
60 gramų | kietojo sūrio (tarkuoto) |
0.5 vieneto | citrinos žievelės (smulkiai tarkuotos) |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 šaukštas | kreminio sūrio |
0.5 šaukšto | salierų daigų (arba smulkintų petražolių) |
1/3 šaukštelio | aitriosios paprikos miltelių (arba rūkytos paprikos miltelių) |
1/3 šaukštelio | česnakinės druskos |
pagal skonį | druskos |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |