Patys skaniausi naminiai kotletai - purūs ir minkštučiai

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 223)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 223)
Patys skaniausi naminiai kotletai - purūs ir minkštučiai
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Šeima nuolat giria mano kotletus. Jie patinka netgi mano anūkui, kuris mėgsta tikrai ne bet ką. Bet saldumynų, arba šių kotletų neatsisakytų niekada! Šeima nuolat giria mano kotletus. Jie patinka netgi mano anūkui, kuris mėgsta tikrai ne bet ką. Bet saldumynų, arba šių kotletų neatsisakytų niekada! Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas faršo (kiaulienos ir jautienos)
150 mililitrų pieno
3 vienetai bulvių
3 vienetai svogūnų
1 vienetas bandelių (arba 4 batono riekelės)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštas aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bandelę sutrupinti ir pamerkti į pieną, palikti, kad išbrinktų. Nenusunkus pieno sudėti į faršo masę ir išmaišyti.
2.
Bulves ir svogūnus supjaustyti, sudėti į elektrinį smulkintuvą ir susmulkinti (arba galima sutarkuoti per smulkią tarką). Įdėti faršą ir viską gerai išmaišyti.
3.
Įdėti pipirų, druskos, šaukštą garstyčių. Galima dėti ir daugiau, priklauso kokio aštrumo norite. Įdėti šaukštą aliejaus, įmušti kiaušinį ir viską išmaišyti. Tešlą palikti pastovėti bent 10 minučių.
4.
Rankomis suformuoti kotletus ir kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Kai viena pusė apkeps ir paruduos, versti ant kitos pusės.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (49)
Jurgita
2021-07-23 13:39
Receptas visai nieko,tik vietoj svieziu svogunu as apkepu juos gaunasi saldesni ir garstycios irgi ziurint kokias det juk visos skirtingos,man patinko Dijon jos biski saldesnes o bulviu tiek daug nededu,kartais is vis nei kiausinio nei bulviu ir gerai gaunas ..aciu uz recepta ATSAKYTI
Renis
2021-03-29 17:54
Viskas gavosi kaip pas močiute,gražus ir skanus ATSAKYTI
Gintė
2021-03-11 19:50
Skanesnių nesu valgiusi, ačiū už receptą ATSAKYTI
irena
2021-01-16 19:02
Kepiau ant mažos ugnies, vistiek niekas neiškepė tokie sutiže, nerekomenduoju ;) ATSAKYTI
Algis
2021-01-08 14:05
Netikęs receptas, nieko nesigavo. Kam tos bulvės?? Išorė sudegė, vidus neiškepė, skonis nemaloniai rūgštus, į kotletų net nepanašus, negerai. ATSAKYTI
Simona
2021-01-11 09:41
Jei išorė sudegė, o vidus neiškepė - ant per didelės kaitros kepėt, o jeigu skonis rūgštus, tai gal ne visi produktai buvo švieži? ATSAKYTI
Erdenis
2020-10-05 16:57
Sveiki, o aliejus bet koks tinka? ATSAKYTI
Ieva
2020-10-05 17:32
Aš naudoju saulėgrąžų arba alyvuogių :) ATSAKYTI
Raisa
2020-10-05 18:16
Nuostabu, mes visada tik alyvuogių ATSAKYTI
Minė
2020-10-18 16:06
Alyvuogiu aliejaus negalima kaitinti, net ir to, kur skirtas kepimui. Karstyje vistiek isskiriamos toksiskos medziagos. ATSAKYTI
Agnė
2020-10-19 09:17
Reikia žiūrėti, kokia aliejaus rūkimo temperatūra, kepimui skirtas alyvuogių aliejus puikiai tam tinka. ATSAKYTI
Daiva
2020-10-03 15:03
sugadintas sestadienis ir nuotaika :( bulve yra bulve ir ne i kotleta,garstycios taip pat,kotletai primine skumbres skoni ...zodziu pati kalta nes dariau dviguba norma,dar niekad taip nebuvo gaila farso :) :) zodziu durniu ir baznycioj musa.. ATSAKYTI
Rimas
2021-01-12 16:11
Išmok gamint puikiausi kodletukai ATSAKYTI
Genute
2021-05-08 17:46
Nemokat kept kitu nekaltinkit ATSAKYTI
Marius
2020-08-19 21:11
Durne daugiau svogūno netarkuosiu... ATSAKYTI
MD
2021-03-09 15:04
:DDD
Biski apsiverkei? :DD ATSAKYTI
Karolina
2020-07-08 18:22
Ačiū už receptuka tikrai viskas skanu ir patiko viskas pavyko
ATSAKYTI
Aiste
2020-02-15 22:27
Ir as isbandziau, neissileido, minksti, tikrai labai skanus kotletai.
Farso turejau daugiau 200gr tai tik jo idejau ne pagal recepta.
Rekomenduoju pabandyti :) ATSAKYTI
Karolina
2020-01-15 15:22
Apkepus kotletus juos apvirti leisti pasitroskinti taip bus dar gardesni ir mesa pilnai bus apvirus ir iskepus o kotletai pasakiski ATSAKYTI
Mindaugas
2019-12-03 22:14
Idejau per mažai faršo ir viskas pasileido tai teko išsikepti kaip košę ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital