Patys skaniausi naminiai kotletai - purūs ir minkštučiai

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 274)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 274)
Patys skaniausi naminiai kotletai - purūs ir minkštučiai
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Šeima nuolat giria mano kotletus. Jie patinka netgi mano anūkui, kuris mėgsta tikrai ne bet ką. Bet saldumynų, arba šių kotletų neatsisakytų niekada! Šeima nuolat giria mano kotletus. Jie patinka netgi mano anūkui, kuris mėgsta tikrai ne bet ką. Bet saldumynų, arba šių kotletų neatsisakytų niekada! Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas faršo (kiaulienos ir jautienos)
150 mililitrų pieno
3 vienetai bulvių
3 vienetai svogūnų
1 vienetas bandelių (arba 4 batono riekelės)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštas aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bandelę sutrupinti ir pamerkti į pieną, palikti, kad išbrinktų. Nenusunkus pieno sudėti į faršo masę ir išmaišyti.
2.
Bulves ir svogūnus supjaustyti, sudėti į elektrinį smulkintuvą ir susmulkinti (arba galima sutarkuoti per smulkią tarką). Įdėti faršą ir viską gerai išmaišyti.
3.
Įdėti pipirų, druskos, šaukštą garstyčių. Galima dėti ir daugiau, priklauso kokio aštrumo norite. Įdėti šaukštą aliejaus, įmušti kiaušinį ir viską išmaišyti. Tešlą palikti pastovėti bent 10 minučių.
4.
Rankomis suformuoti kotletus ir kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Kai viena pusė apkeps ir paruduos, versti ant kitos pusės.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (65)
Kestas
2022-05-24 18:52
nu nafik nesamone gavos kazkokie per minksti gaunas, nora ir tai tik 2 svogunus ir 2 bulves idejau, ant 900gr farso, daugiau svogunu ir bulviu idejes buciau, isvis butu palaida bala ATSAKYTI
Monika
2022-05-17 18:29
Sveiki, o tai su kuo valgyti geriau valgyti juos. Koks garnyras? Nes garnyras jau yra paciuose kotletuose ATSAKYTI
Aurelija
2022-05-18 10:21
Visada galima valgyti su šviežių daržovių salotomis, tiesiog daržovėmis - tiek šviežiomis, tiek raugintomis ar marinuotomis :) ATSAKYTI
Jurga
2022-04-10 15:56
Apolioti džiūvėsėliuose kepant? ATSAKYTI
Austėja
2022-04-11 15:26
Nenaudojami šitam recepte džiūvėsėliai. ATSAKYTI
Inga
2022-03-17 18:44
Dėl skonio nesiginčijama, bet mano šeimai nepatiko. Tešla tikrai gavosi per skysta, teko papildomai dėti džiūvesėlių, kad suliptų bent kažkiek. ATSAKYTI
Sabina
2022-05-14 15:08
Nereikėjo džiuvėsėlių dėti. Kai kotletų faršas gaunasi skystokas, dedu į keptuvę šaukštu, Gaunasi dar gražesni nei rankomis padaryti. ATSAKYTI
Laimutė L.
2022-03-15 17:26
Kaip žinot kiek bulvių ir svogūnų? Juk būna mažyčių ir didelių. Aiškiai, kai padarysiu galėsiu sureguliuoti pagal skonį. Bet tiem vartojant jūsų receptą pirmą kartą, būtinai reikia patarti pradinį kiekį. ATSAKYTI
Raminta
2022-03-10 21:29
Oj kokie geruliai. Kaiptik dabar valgom su šeima. Tik taip ir gaminsiu kotletus. Ačiu! ATSAKYTI
Ignas
2022-01-10 17:34
Sveiki. Norėjau tik pasitikslinti: kai batoną sudedi į pieną, tai paskui į faršą supilti viską (su visu pienu) ar tik batoną paimti (nenusunkant pieno)? Ačiū. ATSAKYTI
Neringa
2022-03-28 18:22
Labas, būtinai batoną nusunkite, Piena pilkite lauk ATSAKYTI
Elena
2022-05-11 11:37
tai raśo “ Bandelę sutrupinti ir pamerkti į pieną, palikti, kad išbrinktų. Nenusunkus pieno sudėti į faršo masę ir išmaišyti.” ATSAKYTI
Gitana
2021-10-24 15:26
Ačiū už receptą. Kepiau pirmą kartą, gavosi puikiai. Dar galvojau ar galiu patroškinti, kai perskaičiau komentarus, radau atsakymą. ATSAKYTI
Vaidas
2021-08-08 14:20
netekus žmonos tenka pačiam tapti kulinaru. Pirmą kartą gyvenime kepu kotletus. Pasirinkau šį receptą ir nesigailiu. Viską dariau kaip parašyta. Kotletukai super. Ačiū už receptą. ATSAKYTI
Jurgita
2021-07-23 13:39
Receptas visai nieko,tik vietoj svieziu svogunu as apkepu juos gaunasi saldesni ir garstycios irgi ziurint kokias det juk visos skirtingos,man patinko Dijon jos biski saldesnes o bulviu tiek daug nededu,kartais is vis nei kiausinio nei bulviu ir gerai gaunas ..aciu uz recepta ATSAKYTI
Renis
2021-03-29 17:54
Viskas gavosi kaip pas močiute,gražus ir skanus ATSAKYTI
Gintė
2021-03-11 19:50
Skanesnių nesu valgiusi, ačiū už receptą ATSAKYTI
irena
2021-01-16 19:02
Kepiau ant mažos ugnies, vistiek niekas neiškepė tokie sutiže, nerekomenduoju ;) ATSAKYTI
Tadas
2022-01-15 11:31
Blogam šokėjai ir puty.. trukdo :) ATSAKYTI
Algis
2021-01-08 14:05
Netikęs receptas, nieko nesigavo. Kam tos bulvės?? Išorė sudegė, vidus neiškepė, skonis nemaloniai rūgštus, į kotletų net nepanašus, negerai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital