Patys skaniausi naminiai kotletai - purūs ir minkštučiai

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 306)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 306)
Patys skaniausi naminiai kotletai - purūs ir minkštučiai
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Šeima nuolat giria mano kotletus. Jie patinka netgi mano anūkui, kuris mėgsta tikrai ne bet ką. Bet saldumynų, arba šių kotletų neatsisakytų niekada! Šeima nuolat giria mano kotletus. Jie patinka netgi mano anūkui, kuris mėgsta tikrai ne bet ką. Bet saldumynų, arba šių kotletų neatsisakytų niekada! Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas faršo (kiaulienos ir jautienos)
150 mililitrų pieno
3 vienetai bulvių
3 vienetai svogūnų
1 vienetas bandelių (arba 4 batono riekelės)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštas aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bandelę sutrupinti ir pamerkti į pieną, palikti, kad išbrinktų. Nenusunkus pieno sudėti į faršo masę ir išmaišyti.
2.
Bulves ir svogūnus supjaustyti, sudėti į elektrinį smulkintuvą ir susmulkinti (arba galima sutarkuoti per smulkią tarką). Įdėti faršą ir viską gerai išmaišyti.
3.
Įdėti pipirų, druskos, šaukštą garstyčių. Galima dėti ir daugiau, priklauso kokio aštrumo norite. Įdėti šaukštą aliejaus, įmušti kiaušinį ir viską išmaišyti. Tešlą palikti pastovėti bent 10 minučių.
4.
Rankomis suformuoti kotletus ir kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Kai viena pusė apkeps ir paruduos, versti ant kitos pusės.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (74)
Mindaugas
2022-11-06 20:01
Norėjau parašyt keptuve su neišlinkusiu dugnu. kitu atveju prikepa ir trupa. ATSAKYTI
Mindaugas
2022-11-06 19:38
Nuo pat pradžių pasidarius mase , maniau kad nieko nesigaus , bet pasiemus neidubuse keptuve ir įdėjus šiek tiek miltų į mase , viskas gavosi. ATSAKYTI
Danutė
2022-11-05 17:50
Sveiki, betroškindama kotletukus, skaitinėjau komentarus ir šypsojausi.
Palauk, pagalvojau, gal pačiai nepavyks ar skonis nepatiks.
Dabar sėdime abu su vyru papietavę ir dėkojame. Vyras man - už puikų patiekalą, aš - recepto autorei. Tiesa, sriubos specialiai nevalgėme, kad pajusti tikrą skonį. ATSAKYTI
Eimantas
2022-10-26 18:59
Nelabai pavyko, pamiršome ydėti batono. ATSAKYTI
Jūratė
2022-09-15 11:31
Gaminau iš žvėrienos, gavosi puikiai, minkšti, purūs. Produktus dėjau, kaip sakoma, iš akies. Masė atrodė skystoka, bet neiširo. ATSAKYTI
Aura
2022-09-12 18:10
O bulves dėti virtas ATSAKYTI
Išminčiau
2022-10-23 15:45
Keptas ATSAKYTI
Kristina
2022-06-27 20:40
Labai skanu! aciu ! Patiko visai seimai :) ATSAKYTI
Kestas
2022-05-24 18:52
nu nafik nesamone gavos kazkokie per minksti gaunas, nora ir tai tik 2 svogunus ir 2 bulves idejau, ant 900gr farso, daugiau svogunu ir bulviu idejes buciau, isvis butu palaida bala ATSAKYTI
Monika
2022-05-17 18:29
Sveiki, o tai su kuo valgyti geriau valgyti juos. Koks garnyras? Nes garnyras jau yra paciuose kotletuose ATSAKYTI
Aurelija
2022-05-18 10:21
Visada galima valgyti su šviežių daržovių salotomis, tiesiog daržovėmis - tiek šviežiomis, tiek raugintomis ar marinuotomis :) ATSAKYTI
Jurga
2022-04-10 15:56
Apolioti džiūvėsėliuose kepant? ATSAKYTI
Austėja
2022-04-11 15:26
Nenaudojami šitam recepte džiūvėsėliai. ATSAKYTI
Inga
2022-03-17 18:44
Dėl skonio nesiginčijama, bet mano šeimai nepatiko. Tešla tikrai gavosi per skysta, teko papildomai dėti džiūvesėlių, kad suliptų bent kažkiek. ATSAKYTI
Sabina
2022-05-14 15:08
Nereikėjo džiuvėsėlių dėti. Kai kotletų faršas gaunasi skystokas, dedu į keptuvę šaukštu, Gaunasi dar gražesni nei rankomis padaryti. ATSAKYTI
Laimutė L.
2022-03-15 17:26
Kaip žinot kiek bulvių ir svogūnų? Juk būna mažyčių ir didelių. Aiškiai, kai padarysiu galėsiu sureguliuoti pagal skonį. Bet tiem vartojant jūsų receptą pirmą kartą, būtinai reikia patarti pradinį kiekį. ATSAKYTI
Raminta
2022-03-10 21:29
Oj kokie geruliai. Kaiptik dabar valgom su šeima. Tik taip ir gaminsiu kotletus. Ačiu! ATSAKYTI
Ignas
2022-01-10 17:34
Sveiki. Norėjau tik pasitikslinti: kai batoną sudedi į pieną, tai paskui į faršą supilti viską (su visu pienu) ar tik batoną paimti (nenusunkant pieno)? Ačiū. ATSAKYTI
Neringa
2022-03-28 18:22
Labas, būtinai batoną nusunkite, Piena pilkite lauk ATSAKYTI
Elena
2022-05-11 11:37
tai raśo “ Bandelę sutrupinti ir pamerkti į pieną, palikti, kad išbrinktų. Nenusunkus pieno sudėti į faršo masę ir išmaišyti.” ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital