Kepta skumbrė su daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kepta skumbrė su daržovėmis
Kepta skumbrė su daržovėmis
Kepta skumbrė su daržovėmis
Autorius apie receptą: Ruošdami šią skumbrę užtruksite vos keliolika minučių, o vakarienę paversite tikra aromatų ir skonių fiesta. Taip paruošta skumbrė bus ne tik aromatinga, bet ir sultinga, Ruošdami šią skumbrę užtruksite vos keliolika minučių, o vakarienę paversite tikra aromatų ir skonių fiesta. Taip paruošta skumbrė bus ne tik aromatinga, bet ir sultinga, kvapni. Daržoves galite ruošti kokias mėgstate ar kokių turite namuose. Taip paruoštą skumbrę galite kepti ne tik orkaitėje, bet ir gamtoje ant grotelių. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai skumbrės
1 žiupsnelis rūkytos paprikos miltelių
pagal skonį jūros druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
Salotoms:
400 gramų vyšninių pomidorų
2 vienetai pomidorų (geltonų)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų
1 vienetas citrinų
4 vienetai svogūnų laiškų (smulkintų)
pagal poreikį baziliko lapelių
Užpilui:
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį druskos
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Skumbres išdarinėkite, nuplaukite ir nusausinkite. Odos nenulupkite. Žuvis iš vidaus ir išorės pabarstykite druska bei pipirais, patepkite alyvuogių aliejumi, apibarstykite rūkytos paprikos milteliais.
2.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 15 min.
3.
Salotoms supjaukite vyšninius pomidorus ketvirčiais, pusžiedžiais - raudonąjį svogūną ir agurką. Citriną ir geltonus pomidorus padalykite į 6 - 8 vienodo dydžio skilteles. Sudėkite į dubenį kartu su baziliko lapeliais, smulkintais svogūno laiškais. Iš aliejaus, druskos ir pipirų sumaišykite užpilą, apliekite salotas ir gerai išmaišykite.
4.
Skumbres patiekite su salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital