Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
3 vienetai | kiaušinių | |
1 stiklinė | grikių | |
75 gramai | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų BAJORIŠKUS aukščiausios rūšies 405 C) | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų (didelio) | |
1 vienetas | morkų | |
1 vienetas | salierų stiebų | |
35 gramai | kietojo sūrio (tarkuoto) | |
5 riekelės | čederio sūrio (arba fermentinio sūrio, nebūtina) | |
1 skiltelė | česnako | |
pagal skonį | prieskoninių žolelių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal poreikį | alyvuogių aliejaus (arba kito mėgiamo) | |
Padažui: | ||
5 šaukštai | graikiško jogurto | |
1 šlakelis | citrinų sulčių | |
1 vienetas | raugintų agurkų | |
1 šlakelis | alyvuogių aliejaus | |
1 saujelė | krapų | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |