Tradiciniai kotletai

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 110)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 110)
Tradiciniai kotletai
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų kiaulienos faršo
400 gramų kalakutienos faršo (arba vištienos)
2 vienetai kiaušinių
2 riekės batono
0.5 vieneto svogūnų
5 skiltelės česnako
1 šaukštelis majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Susmulkinkite česnako skilteles bei svogūną. Pamerkite vandenyje (galima ir piene) baltos duonos riekeles.
2.
Į dubenį sudėkite kiaulienos bei kalakutienos faršą, suberkite prieskonius, dėkite majonezą, įmuškite kiaušinius, suberkite česnaką, svogūną, sudėkite nuspaustas baltos duonos riekeles, viską gerai išminkykite.
3.
Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai parus.
AUTORIUS: Ugnė
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
Fėja
2019-02-16 18:57
Neapsiriksit, jeigu kiausšinio baltymą išplaksit atskirai. Kotletai būna minkštučiai ir purūs. ATSAKYTI
jooo
2015-08-17 15:44
galima patarkuoti nevirtu bulviu,tada labai minksti buna kotletai,mano seima juos labai megsta,ypac anukes... :0 ATSAKYTI
santule
2015-02-27 17:08
nieko naujo,anksciau taip kepdavau:)vietoj majonezo naudoju pomidoru padaza dabar,tikrai skanu:)arba dar galima itarkuoti virtu burokeliu:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital