Drėgnas obuolių pyragas su grietininiu kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Obuolių pyragas su grietininiu kremu Cvetajevskij (Cvetajevų)
Obuolių pyragas su grietininiu kremu Cvetajevskij (Cvetajevų)
Obuolių pyragas su grietininiu kremu Cvetajevskij (Cvetajevų)
Obuolių pyragas su grietininiu kremu Cvetajevskij (Cvetajevų)
Obuolių pyragas su grietininiu kremu Cvetajevskij (Cvetajevų)
Autorius apie receptą: Labai paprastas ir labai skanus pyragas, pavykstantis net pradedantiems kepėjams. Originaliai jis vadinasi 'Cvetajevskij', pavadinimas kilęs nuo merginų Cvetajevų pavardės. Labai paprastas ir labai skanus pyragas, pavykstantis net pradedantiems kepėjams. Originaliai jis vadinasi 'Cvetajevskij', pavadinimas kilęs nuo merginų Cvetajevų pavardės. Šiltas pyragas gana minkštas, o atvėsęs visai kito skonio, panašus į pudingą, jis nuostabusssss! :) Beje, vietoj grietinės į kremą, pyrago užpylimui, galima naudoti jogurtą. (...daugiau) Jolanta, Visko po trupinėlį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
2 stiklinės miltų
150 gramų sviesto
0.5 stiklinės grietinės
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
8 vienetai obuolių (geriau rūgštesnių, vidutinio dydžio)
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė grietinės
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai miltų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai sviestą ištirpiname, atvėsiname, supilame į miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Sudedame grietinę ir užminkome minkštą tešlą.
2.
Tešla nelimpa prie rankų, ją lengvai išformuojame į kepimo indą, pakeldami į viršų kraštelį apie 2 cm. Naudoju 26 cm skersmens formoje. Padedame į šaldytuvą ir ruošiame įdarą.
3.
Įdarui nuluptus obuolius supjaustome labai plonais griežinėliais. Elektriniu plakikliu suplakame kiaušinius, cukrų, grietinę, vanilinį cukrų ir miltus.
4.
Ant suformuotos tešlos sudedame obuolių sluoksnį ir užpilame išplaktą kremą ant viršaus.
5.
Pyragą kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 minučių, kol pyrago viršus gražiai pagelsta. Iškepus, išimame iš orkaitės ir prieš ragaujant leidžiame visiškai atvėsti, kad įdaras sutvirtėtų.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital