Minkšti skanūs vafliai

AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 166)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 166)
Minkšti skanūs vafliai
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų   miltų  (apytikriai)
250 mililitrų   pieno
130 gramų   sviesto
100 gramų   cukraus
3 vienetai   kiaušinių  (didesnių)
1.5 šaukštelio   vanilinio cukraus
1 šaukštelis   kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ištirpinti sviestą ir palikti jį atvėsti.
2.
Kiaušinius labai gerai išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi iki masė pabals ir tūris padidės bent 2-3 kartus. Nepatingėkite plakti, tas trunka keletą minučių, bet iškepę vafliai bus daug puresni.
3.
Šaukštu įmaišyti atvėsusį sviestą, pieną ir persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla turėtų gautis tiršta, riebios grietinės tirštumo. Jeigu būtų skystesnė, įdėkite dar miltų, o jeigu tirštesnė - dar šiek tiek pieno.
4.
Kepti įkaitintoje vaflių keptuvėje. Patys skaniausi šie vafliai būna karšti. Be galo skanu valgyti su uogiene, medumi ar kitais mėgiamais priedais.
Patarimai:
Miltų kiekis priklauso nuo kiaušinių dydžio ir miltų rūšies.
AUTORIUS: Erika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (77)
???
2023-10-29 11:24
skanu, bet gaunasi kaip blynai ATSAKYTI
Ausra
2023-09-21 12:03
Ačiū labai, puikus receptai ATSAKYTI
Olya
2023-07-28 13:25
Blynai ant vaflines, ne to ko tikejomes ATSAKYTI
Elija
2023-07-05 11:09
Labai skaniai gavosi ATSAKYTI
Inga
2023-06-30 12:30
Labai blogi ATSAKYTI
Darius
2023-07-16 12:22
tavo mocia bloga :D skanus gaunasi aciu :) ATSAKYTI
Viltė
2023-06-28 21:05
Labai skanūs tikrai labai minkšti negaliu patikėt kad tokie gavosi šaunūs ATSAKYTI
Liukite
2023-04-02 10:28
Vafliai - minkšti, purūs ir l. skanūs.. ATSAKYTI
Tėja
2023-02-09 22:23
Gal buru verta paminėti, kad bkiaušiniu baltymus išplakti atskirai, o trynius su cukrumi... ATSAKYTI
Dalia
2023-01-26 12:10
Vafliai išėjo kieti ir tikrai labai neskanūs.Daugiau niekada tokių vaflių nekepsiu.
Sory ATSAKYTI
Vytaute
2023-01-15 12:51
Kada dėti vanilinį cukrų? ATSAKYTI
Andrėja
2023-01-16 10:39
Kartu su paprastu cukrumi :) ATSAKYTI
Gabrielė
2022-11-18 15:18
Skanūs vafliai ATSAKYTI
ieva
2022-09-04 08:46
Geras receptas ATSAKYTI
Myko
2022-08-15 12:54
O kam tas vsnilinis cukrus? ATSAKYTI
Austėja
2022-08-16 10:48
Kad būtų aromatingi, jei nenorite, nenaudokite. ATSAKYTI
Rūta
2022-10-21 13:41
Į dauguma kepinių jis dedasi, juk žymiai skaniau ATSAKYTI
Ula
2023-01-31 17:34
Rašosi ne vsnilinis o vanilinis .Ar čia tokia nauja mada? ATSAKYTI
Agne
2022-07-21 14:56
Tikrai jauciasi kepimo milteliai, nors ne vienam kepiny iki siol kiek dejau nesijaute. Nuvyle receptas, tikejausi skanesniu.. ATSAKYTI
Dalia
2022-07-02 18:39
Nežinau nelabai pavyko, jaučiasi kepimo milteliai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital