Dešrainiai su steiko juostelėmis ir karamelizuotais svogūnais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Dešrainiai su steiko juostelėmis ir karamelizuotais svogūnais
Dešrainiai su steiko juostelėmis ir karamelizuotais svogūnais
Dešrainiai su steiko juostelėmis ir karamelizuotais svogūnais
Dešrainiai su steiko juostelėmis ir karamelizuotais svogūnais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
480 gramų jautienos nugarinės (naudojome „Feel the Beef“ 30 dienų brandintos jautienos)
6 vienetai dešrainių bandelių
120 gramų fermentinio sūrio
4 šaukštai majonezo
2 šaukštai sviesto
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Viršui:
4 vienetai svogūnų
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai balzaminio acto
1 šaukštelis rudojo cukraus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Smulkiomis juostelėmis supjaustome svogūnus. Įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą.
2.
Beriame svogūnus. Kepame ant nedidelės kaitros apie 30 minučių, pamaišydami kas 5 minutes. Tuomet įpilame balzaminio acto ir kaitiname dar kelias minutes, kol skystis išgaruos. Beriame cukrų, druskos ir pipirų, viską gerai išmaišome ir nuimame nuo kaitros.
3.
Sumaišome 2 v. š. sviesto su tarkuota česnako skiltele ir aptepame dešrainių bandelių vidines puses.
4.
Bandeles pilnai atidarome, bet stengiamės neperplėšti jų pusiau. Apkepame keptuvėje, kol bandelių vidinė pusė gražiai apskrunda.
5.
Jautieną supjaustome plonomis juostelėmis. Kad visos jautienos juostelės nesusigrūstų keptuvėje, apkepame jas dalimis. Pusę juostelių dedame į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus. Apkepame kelias minutes jautienos nejudindami, tuomet apverčiame ir kepame dar kelias minutes. Atidedame ir tą patį pakartojame su likusia dalimi jautienos.
6.
Sugrąžiname prieš tai kepusias juosteles atgal į keptuvę, įberiame druskos, pipirų ir tarkuotą sūrį, viską gerai išmaišome ir kaitiname, kol sūris išsilydys.
7.
Bandeles patepame majonezu. Tuomet dedame jautienos juosteles su sūriu bei karamelizuotus svogūnus. Pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital