Klasikiniai prancūziški pusryčių skrebučiai

AUTORIUS:
Saulė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Prancūziški pusryčių skrebučiai
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 riekės batono (arba forminės duonos)
150 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio cinamono
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek sviesto (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Dubenėlyje išplakite kiaušinius su pienu, cukrumi, žiupsneliu druskos, vaniliniu cukrumi ir cinamonu.
2.
Plakinyje po vieną iš abiejų pusių pamirkykite batono arba šviesios forminės duonoes riekeles. Riekelės turi gerai sudrėgti bet nesutižti.
3.
Pamirkytas jas iškart dėkite į keptuve su įkaitintu sviestu ir gražiai apkepkite iš abiejų pusių, kol bus auksinės spalvos.
4.
Šie skrebučiai man skanūs valgyti tiek vieni, tiek su šaukšteliu šviežio medaus, trupučiu uogienės ar kaip tik sugalvosite.
AUTORIUS: Saulė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis