Klasikiniai prancūziški pusryčių skrebučiai

AUTORIUS:
Saulė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 117)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 117)
Prancūziški pusryčių skrebučiai
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 riekės batono (arba forminės duonos)
150 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio cinamono
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek sviesto (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Dubenėlyje išplakite kiaušinius su pienu, cukrumi, žiupsneliu druskos, vaniliniu cukrumi ir cinamonu.
2.
Plakinyje po vieną iš abiejų pusių pamirkykite batono arba šviesios forminės duonoes riekeles. Riekelės turi gerai sudrėgti bet nesutižti.
3.
Pamirkytas jas iškart dėkite į keptuve su įkaitintu sviestu ir gražiai apkepkite iš abiejų pusių, kol bus auksinės spalvos.
4.
Šie skrebučiai man skanūs valgyti tiek vieni, tiek su šaukšteliu šviežio medaus, trupučiu uogienės ar kaip tik sugalvosite.
AUTORIUS: Saulė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (12)
Kaimo marozas
2022-03-28 08:45
Labai skanu ATSAKYTI
šefas
2021-04-10 19:51
Mes juos patobulino sudėję dvi riekeles į vidų įdėję šokolado ir kepė sumuštinių kepyklėje ATSAKYTI
Rita
2020-01-09 19:47
Man taip pat idomu,kodel Prancuziski?Gal autore Saule atsakys.Mano mociute kepdavo senais laikais,ji tai tikrai nezinojo,net negirdėjo apie Prancūzija,As kepu daugiau kaip 40m.irgi nezinojau,kad jie prancuziski? ATSAKYTI
Inga
2020-01-10 13:53
Kaip ir su daugybe kitų receptų ir jų variacijų, taip ir šis, žinomas ir mėgstamas daugybėje valstybių, tačiau taip jau nutiko, kad pasaulyje jis išpopuliarėjo būtent tokiu pavadinimu :) Įdomu tai, kad pirmą kartą jis minimas dar 4 amžiaus šaltiniuose, o pasaulyje žinomas ir "vokiško skrebučio" ir "Bombėjaus skrebučio" ir dar daug kitų pavadinimų :) ATSAKYTI
aras
2020-03-13 22:19
Vadinasi močiutės senelė buvo pranzūzė ATSAKYTI
Adriana
2019-10-04 18:32
Mano mama visada kepa.Skanu su uogiene ir grietine. ATSAKYTI
Adriana
2019-10-04 18:31
Visada mano mama kepa.Skanu su grietine ir uogiene. ATSAKYTI
aras
2020-03-13 22:20
Rytoj iškepsiu anūkui. Jam patiks! ATSAKYTI
Vilma
2019-09-22 18:03
Labai skanu su obuoliene ATSAKYTI
Raimonda
2019-08-03 14:39
Mamos dažnai vaikystėje prašydavome, kad iškeptų. ATSAKYTI
Ilona
2019-08-04 12:02
Taip, skanu iš vaikystės :) ATSAKYTI
aaa
2019-07-12 21:20
O kodėl jie prancūziški ? 40 metų juos jau pati kepu. O valgau dar nuo tada, kai apie Prancūziją net girdėjusi nebuvau. Labai skanu vieni užsigeriant kakava. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital