Azijietiška kiaulienos šoninė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Azijietiška kiauliena
Azijietiška kiauliena
Azijietiška kiauliena
Autorius apie receptą: Jau rašiau apie orkaitėje keptą kiaulienos šoninę ir tai, kad aš jos iškepu Jau rašiau apie orkaitėje keptą kiaulienos šoninę ir tai, kad aš jos iškepu visada daugiau, kad kitą dieną galėčiau likusią šoninę paruošti azijietiškai. Žinoma jūs galite gaminti iš šviežios nekeptos mėsos. Tuomet šoninę supjaustykite 1.5 cm storio juostomis ir užpylę karštu vandeniu troškinkite ją, kol ji taps minkšta. (...daugiau) Dalia, Gera virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų šoninė (keptos orkaitėje ar troškintos)
1 vienetas aitriosios paprikos
4 šaukštai ryžių acto
3 skiltelės česnako
3 šaukštai rudojo cukraus
2 šaukštai tamsaus sojos padažo
2 šaukštai sojos padažo
2 centimetrai imbiero (apytikriai)
pagal skonį trijų pipirų mišinio
pagal skonį druskos
pagal skonį sezamo sėklų
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį ryžių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą įpilkite šalto vandens, įberkite druskos, suberkite ryžius ir virkite ant nedidelės kaitros pagal nurodymą ant pakuotės. Įprastai imama 1 dalis ryžių ir 2 dalys vandens. Verdama apie 15 minučių.
2.
Šoninę supjaustykite nedideliais gabaliukais. Į keptuvę (jei turite wok keptuvę, tai geriausiai kepti joje) įpilkite aliejaus, įkaitinkite, sudėkite šoninę ir apkepkite iš visų pusių.
3.
Kol kiauliena kepa, česnaką ir imbierą smulkiai supjaustykite. Suberkite į keptuvę su šonine.
4.
Aitriąją papriką susmulkinkite.
5.
Kai šoninė apskrus, sudėkite aitriąją papriką, suberkite cukrų, sojos padažus, ryžių actą, įberkite pipirų, druskos ir dar kepkite kol skysčio nebeliks.
6.
Svogūno laiškus susmulkinkite.
7.
Prieš pateikiant apiberkite sezamo sėklomis ir smulkintais svogūno laiškais. Pateikite su virtais ryžiais.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital