Po to iš tešlos iškočiojame kuo plonesnį lakštą.
Tada lakštą patepame ištirpintu, bet nekarštu sviestu (30 g) ir apibarstome džiūvėsėliais.
Obuolius nulupame, stambiai sutarkuojame, suberiame razinas, apibarstome cinamonu, cukrumi, bei gerai išmaišome.
Šį obuolių mišinį tolygiai sudedame ant lakšto ir suvyniojame į volelį.
Vyniotinį dedame į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą skardą ir kepame 200 laipsnių temperatūroje, 40-60 min.
Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!