Obuolių tortas su spanguolėmis

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Obuolių tortas su spanguolėmis
Obuolių tortas su spanguolėmis
Obuolių tortas su spanguolėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
2 stiklinės miltų
150 gramų sviesto
100 gramų grietinės
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
300 gramų grietinės
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai cukraus
3 šaukštai krakmolo
Įdarui:
3 vienetai obuolių
1 vienetas citrinų
150 gramų džiovintų spanguolių
1 šaukštas cukraus
Papuošimui:
100 gramų greipfrutų (džiovinti)
50 galvų balto šokolado
50 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Grietinėje išmaišyti druską, cukrų, kepimo miltelius, supilti į pravėsintą tirpintą sviestą, sumaišyti su miltais, išminkyti.
2.
Tešla iškloti torto formą, padėti šaltai.
3.
Nuluptus obuolius supjaustyti plonai, apšlakstyti citrinos sultimis, apiberti kupinu šaukštu cukraus.
4.
Kremui išplakti 2 šaukštus cukraus su kiaušiniais, sumaišyti su grietine, krakmolu.
5.
Dėti į skardą obuolių, pilti spanguolių, tuomet pilti kremo ir taip vis sluoksniuoti. Lengvai pakratyti skardą.
6.
Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 180 temperatūroje 50 minučių.
7.
Aptarkuoti karštą tortą šokoladu ir džiovintais greipfrutais, toliau puošti pagal savo norus, turimais produktais.
8.
Aš dar kraštus apglaisčiau cukraus pudros ir citrinos glaistu, apibėriau riešutais.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital