Avižiniai sausainiai

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Avižiniai sausainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g avižinių dribsnių
200 g  miltų
120 g rudojo cukraus
180 g sviesto
2 kiaušiniai
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštas kvietinių sėlenų
1 šaukštas linų sėmenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Minkštą sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais iki purios masės. Tada supilame miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, sėlenas ir sėmenis. Išsukame viską mediniu šaukštu.
Tada rankas pasitepame aliejumi, imame gabaliuką tešlos ir padarę sausainuką dedame į skardą, išklotą sviestiniu popieriumi.
Kepame apie 30 minučių 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Skanaus.
AUTORIUS: Jolanta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Elena
2023-02-11 17:23
Patiko. Lengvai ir greitai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital