LaMaistas TV laida - "Daržovės!"

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2020-12-13
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
LaMaistas TV laida - "Daržovės!"

Šio sekmadienio, gruodžio 13 dienos rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei ypatinga laidos viešnia, LaMaistas.lt portalo redaktorė Valerija dalinosi gardžiais receptais, kurie ruošiami iš daržovių ir be mėsos.

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

 

 

Laidos šefas Vylius gamino bulvę su silkių užtepėle - paruošimas labai paprastas ir toks greitas, o kiekvienas kąsnelis labai gardus. O ši silkių užtepėlė labai gardi ir be kreminio sūrio, tad jei nenorite, galite sūrio ir nedėti. Tikras tobulumas paprastume. 

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Vylius dalinosi ir patarimu, kaip gardžiai paruošti ir patiekti krabų lazdelių užkandį. Šis būdas labai nesudėtingas, o toks gardus. Puikiai tiks tiek vaišių stalui, tiek užkandėlei prie filmo.

 

Laidos viešnia Valerija kepė morkų keksą su apelsinais. Keksas iškepa minkštas ir labai gardus, o dar koks Kalėdiškai kvepiantis! Keksui kvapnumo ir puikaus skonio suteikia ir apelsino žievelė. Valerija primena, kad įtarkuoti reikėtų tik oranžinę dalį, nes balta dalis gali suteikti keksui kartumo. Beje, jei mėgstate ir norite intensyvesnio skonio, ruošiant keksą, morkų galima dėti ir dar daugiau.

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Antrasis laidos šefas Tomas parodė, kaip ruošti įdarytus porus su baravykais ir sūrio padažu. Paruošti šį išskirtini patiekalą nėra sudėtinga ir nereikalauja daug laiko, o patiekus jį ant stalo, kiekvienas liks maloniai sužavėtas puikiu skoniu ir patiekimu. Tomas pamini, kad poras gali būti net ir puikus desertas, nes jame yra cukraus, tad pakepinus poras karamelizuojasi, išgaruoja jo sultis ir išsiskiria saldumas. 

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9:30 val. per TV3!

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital