Žuvies maltinukai troškinti kokosų pieno padaže

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Žuvies maltinukai troškinti kokosų pieno padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas lydekos filė
3 vienetai morkų (vidutinių)
2 vienetai svogūnų (vidutinių)
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai maltų džiūvėsėlių (galima keisti batonu mirkytu piene)
1 šaukštelis himalajų druskos
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek muskato drožlės
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek miltų (apvoliojimui)
Padažui:
800 mililitrų kokosų pieno (2 indelių)
3 šaukštai kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Lydekos file permalame mėsmale 2-3 kartus.
2.
Svogūnus smulkiai supjaustome. Morkas sutarkuojame.
3.
Keptuvėje su aliejumi pakepiname svogūnus ir morkas. Atvėsiname.
4.
Į maltą žuvį beriame prieskonius, džiūvėsėlius, sudedame keptas daržoves, įmušame kiaušinius, gerai išmaišome.
5.
Drėgnais delnais iš žuvies masės gnybiame gabalėlį. Iš jo tarp delnų suformuojame paplotėlį. Kiekvieną apvoliojame miltuose.
6.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Maltinukus apkepame iš abiejų pusių.
7.
Į kitą švarią keptuvę dedame maltinukus, supilame kokoso pieną, sudedame kaparėlius ir troškiname apie 40 min ant silpnos ugnies.
8.
Tiekiame su bulvių koše, ryžiais, makaronais ar/ir su daržovių salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital