Žemės riešutų užkandukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Žemės riešutų užkandukai
Žemės riešutų užkandukai
Žemės riešutų užkandukai
Žemės riešutų užkandukai
Autorius apie receptą: Neatsispiriu receptams, kurie yra greiti, super skanūs ir reikalaujantys mažai ingredientų. Būtent tokie yra šie užkandiniai žemės riešutų rutuliukai. Gaminau juos Neatsispiriu receptams, kurie yra greiti, super skanūs ir reikalaujantys mažai ingredientų. Būtent tokie yra šie užkandiniai žemės riešutų rutuliukai. Gaminau juos nesuskaičiuojamą kiekį kartų ir visada nuo stalo dingsta per greitai. Jeigu aštrumo nemėgstate, galite daryti be čili, irgi bus skanu. Arba galite pažvelgti avantiūristiškai ir atrasti savus prieskonių derinius. Bet man ši paprasta čili ir druskytės kombinacija yra pati pačiausia. (...daugiau) Dovilė, Be Dietų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
300 gramų žemės riešutų (be luobelių)
1 šaukštelis aitriosios paprikos
0.5 šaukštelio druskos
Apvoliojimui:
3 šaukštai sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žemės riešutus paskrudinkite 180 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių, iki lengvai pagels. Išėmę leiskite truputį atvėsti.
2.
Į virtuvės kombaino indą suberkite riešutus, aitriąją papriką ir druską. Trinkite iki masė taps lipni, bet dar jausis riešutų gabaliukai. Tikslas - ne trinti iki gausim žemės riešutų sviestą, o tik kad galėume lengvai formuoti rutuliukus. Beje, galite trinti ir rankiniu elektriniu trintuvu. Paragaukite, ar pakanka druskos ir aštrumo. Jeigu norisi kažkurio iš jų daugiau, pridėkite ir rankomis masę paminkykite, jog prieskoniai tolygiai pasiskirstytų.
3.
Formuokite lazdyno riešuto dydžio rutuliukus ir apvoliokite sezamo sėklose. Galite skanauti iškart, arba šauti į šaldytuvą. Šaldytuve šie užkandukai puikiai laikosi bent porą savaičių, o šaldiklyje - beveik neribotai.
4.
Beje, laikomi šaldiklyje jie į ledą nesustinga, nes riešutai - aliejingas produktas, tad galite šiais užkandukais mėgautis ir tiesiai iš šaldiklio. Man asmeniškai labai patinka jų ten turėti ir užkrimsti prireikus greito energijos užtaiso :-) Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jore
2016-10-30 18:39
Nerealiai skanus!! Gamindama nesitikejau, kad bus taip paprasta, pigu ir skanu. Draugai nuo stalo mygam nuslave ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital