Vyšnių pyragas su lazdyno riešutais

AUTORIUS:
Auksė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Vyšnių pyragas su lazdyno riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 g vyšnių
4 padžiūvusios bandelės
0,5 stiklinės pieno
100 g cukraus
2 šaukšteliai cinamono (Cinamonas)
4 kiaušiniai
0,5 stiklinės kapotų lazdyno riešutų
druska
2 šaukštai margarino
miltinis cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bandeles supjaustyti kvadratėliais, užpilti pienu ir laukti, kol suminkštės.
Vyšnias nuplauti, išimti kauliukus ir nusausinti.
Kiaušinių trynius ištrinti su cukrumi ir cinamonu. Vyšnias sumaišyti su kapotais riešutais ir bandelėmis. Į vyšnių masę sudėti ištrintus trynius ir baltymus, kartu su druska išplaktus iki standžių putų. Viską gerai išmaišyti.
Kepimo skardą ištepti margarinu ir supilti tešlą. Ant pyrago viršaus uždėti margarino gabaliukus.
Orkaitę įkaitinti iki 200 C temperatūros ir kepti pyragą 40-50 min.
Iškeptą pyragą apibarstyti miltiniu cukrumi.
AUTORIUS: Auksė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital