Vokiškos mielinės spurgos su uogiene

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Vokiškos mielinės spurgos su uogiene
Autorius apie receptą: Labai gardžios, kvapnios ir purios spurgos. Labai gardžios, kvapnios ir purios spurgos. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
380 gramų kvietinių miltų (+kočiojimui)
180 mililitrų pieno (šilto)
3 vienetai kiaušinių trynių
40 gramų sviesto (ištirpinto)
30 gramų cukraus
20 gramų šlapių mielių
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
Įdarui:
pagal poreikį uogienės (bet kokios mėgstamos, aš dariau su abrikosu ir granatų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Dubenėlyje persijoti miltus, padaryti duobutę viduryje.
2.
Pašildyti pieną ir įpilti 5 šaukštus į miltų duobutę.
3.
Sutrupinti mieles ir jas kartu su cukrumi dėti į duobutę. Pabarstyti šiek tiek miltais, uždengti dubenėlį ir palikti pastovėti šiltoje vietoje apie 10 minučių.
4.
Ištirpinti sviestą ir supilti į tešlą, įdėti vanilės, trynius, druskos ir suminkyti tešlą. Ji turi būti lipni.
5.
Paruoštą tešlą uždengti ir palikti kilti šiltoje vietoje apie 1,5 valandos.
6.
Tešlai pakilus, miltais pabarstyti stalo paviršių ir iškočioti tešlą iki 1 cm storio.
7.
Stikline ar formele, kuri būtų 7 cm skersmens, išspausti apskritimus.
8.
Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir sudėti išspaustus tešlos apskritimus. Uždengti maistine plėvele ir palikti kilti šiltoje vietoje apie 25 minutes.
9.
Kepti įkaitintame aliejuje ant nedidelės kaitros iš abiejų pusių maždaug apie 2 minutes.
10.
Iškepusias spurgas sudėti ant virtuvinių popierinių servetėlių, kad atvėstų ir susigertų aliejaus perteklius.
11.
Kai spurgos atvės, į konditerinį švirkštą sudėti uogienę ir ją įspausti į kiekvieną spurgą. Viršų pabarstyti cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Agnė
2021-01-03 20:18
Bandau kepti, nežinau kas gausis bet atrodo kad viskas pavyks, nes puikiai pakilo tešla. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital