Vokiška "pica" be mielių ir kepimo miltelių

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vokiška "pica" be mielių ir kepimo miltelių
Autorius apie receptą: Šį kepinį galite paragauti Prancūzijoje, Austrijoje, Vokietijoje ar namuose išsikepę. Tešla labai paprasta - be mielių ir kepimo miltelių. O pagal senąjį ir tikrąjį Šį kepinį galite paragauti Prancūzijoje, Austrijoje, Vokietijoje ar namuose išsikepę. Tešla labai paprasta - be mielių ir kepimo miltelių. O pagal senąjį ir tikrąjį originalų receptą viršų reikia aptepti riebesne grietine, užbarstyti supjaustyto rūkyto kumpio ir mėlyno svogūno, daugiu nieko. Nors dabar jį kepa su įvairiais įdarais - lašiša, grybais, vištiena, daržovėmis ir taip toliau, o patį viršų pabarsto sūriu, ko anksčiau nedarydavo. Aš irgi truputį paįvairinau, nes uždėjau supjaustytų rūkytų dešrelių ir truputėlį prieš kepimo pabaigą pabarsčiau parmezano sūrio. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 šaukštai grietinės (riebesnės, naudojau 24% riebumo)
1 sauja parmezano sūrio (tarkuoto)
1 vienetas rūkytos dešrelės
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 žiupsnelis malto muskato
pagal skonį rūkyto kumpio
Tešlai:
150 gramų kvietinių miltų
70 mililitrų vandens (šilto)
1.5 šaukšto alyvuogių aliejaus
0.5 gramo druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kepimo skardą apversti dugnu į viršų, įdėti į orkaitę ir ją įkaitinti iki 250 C laipsnių.
2.
Į dubenį supilti miltus, druską, alyvuogių aliejų.
3.
Pašildyti vandenį ir supilti į dubenėlį su miltais, gerai išminkyti.
4.
Tešlą plonai iškočioti, žymiai ploniau, nei picai. Galite formuoti ir ovalą, ir apskritimą. Aš kraštus palieku šiek tiek storesnius, tuomet jie kepant taip greitai neapskrunda, bet pagal originalų receptą, jie taip pat turi būti ploni.
5.
Atsikirpti kepimo popieriaus ir ant jo atsargiai perkelti iškočiotą tešlą.
6.
Smulkiai supjaustyti rūkytą kumpį, rūkytą dešrelę ir griežinėliais svogūną.
7.
Tešlos viršų aptepti grietine, pabarstyti muskato, pabarstyti kumpiu, dešrele ir svogūnu.
8.
Paruoštą kepinį dėti į orkaitę ant įkaitusios skardos, temperatūrą sumažinti iki 220 C laipsnių ir kepti apie 12 - 15 minučių.
9.
Sutarkuoti sūrį ir pabarstyti kepinio viršų likus kelioms minutėms iki kepimo pabaigos.
Patarimai:
Šis kepinys turi būti plonas, traškus ir ne per daug apkrautas ingredientais.
Skanu valgyti tiek karštą, tiek jau pravėsusį.
Ingredientus galima keisti, tačiau nenaudoti pomidorų padažo ar kitų padažų, nes šis kepinys yra ne iš tų receptų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital