Dešrainiai bulviniame apvalkale

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Dešrelės tešloje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesudėtinga paruošti ir labai skanu! Prieš kepant galima užmauti ant medinių iešmelių, kepti gruzdintuvėje, orkaitėje ar keptuvėje. Gardu su pomidorų padažu ar Nesudėtinga paruošti ir labai skanu! Prieš kepant galima užmauti ant medinių iešmelių, kepti gruzdintuvėje, orkaitėje ar keptuvėje. Gardu su pomidorų padažu ar garstyčiomis. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas bulvių (virtų)
300 gramų miltų
1 vienetas kiaušinių
20 gramų aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
10 vienetų dešrelių (įdarui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Virtas, dar karštas bulves sugrūsti, įmušti kiaušinį, berti miltus, pilti aliejaus ir išminkyti tešlą.
2.
Tešlą dalinti į 10 dalių. Tešlos gabalėlį išploti ant stalo, viduryje dėti dešrelę ir apspausti tešlą, suglotninti paviršių. Kiekvieną dešrelę apvalkale maunu ant iešmelio (nebūtina).
3.
Kepu gruzdintuvėje, aliejuje, kol tešla apskrus. Taip pat galima kepti keptuvėje, iš kelių pusių, kol apskrus, arba iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių, kol apskrus.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Genka
2022-11-13 22:25
Labai gerai gavosi, viriau aliejuje 12-15min. ATSAKYTI
Egidijus
2018-04-11 12:52
Orkaiteje kepant labai neskanu gaunasi niekas net nemeginkite, reikia kepti keptuveje arba gruzdintuveje aliejuje. ATSAKYTI
Austėja
2018-04-11 17:50
Na orkaitės variantai niekada neprilygs keptuvei ar gruzdintiems, nes vien dėl riebalų kiekio tas traškumas kitoks būna :-) Bet norintys sveikiau kažkiek skonio paaukoti dažnai būna pasiryžę, tad kiekvienam pagal save rinktis galima :) Aš pavyzdžiui, esu visai pripratusi prie tų orkaitėje gruzdinamų dalykų ir man skanu, bet mano vyrui - niekaip nepatinka, jis to tradicinio skonio nori :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital