Vištienos pagrindo "pica" (be miltų) per pusvalandį

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Greita vištienos pica be miltų
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Greita vištienos pica be miltų
Greita vištienos pica be miltų
Greita vištienos pica be miltų
Greita vištienos pica be miltų
Greita vištienos pica be miltų
Greita vištienos pica be miltų
Greita vištienos pica be miltų
Autorius apie receptą: Greitai paruošiamas ir labai skanus patiekalas! Skonis tikrai kitoks nei klasikinės, tikrosios picos su tešla, bet išvaizda tikrai labai primena picą, todėl ją labai patinka Greitai paruošiamas ir labai skanus patiekalas! Skonis tikrai kitoks nei klasikinės, tikrosios picos su tešla, bet išvaizda tikrai labai primena picą, todėl ją labai patinka ragauti vaikams! Kepti galite su recepte siūlomais ar kitokiais mėgstamais priedais. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Pagrindui:
500 gramų vištienos faršo
1 vienetas kiaušinių
60 gramų fermentinio sūrio
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio (nebūtina)
1/4 šaukštelio druskos
Viršui:
100 gramų fermentinio sūrio
3 šaukštai pomidorų tyrės (ar pomidorų padažo)
6 vienetai marinuotų pievagrybių (ar šviežių, nedidelių)
20 gramų fetos sūrio (nebūtina)
1 saujelė gražgarsčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į vištieną įmušti kiaušinį, smulkiai įtarkuoti sūrį, berti druską ir raudonėlį. Gerai išminkyti.
2.
Kepimo skardą ištiesti kepimo popieriumi. Dėti vištienos masę ir delnu suformuoti plokščią, maždaug 1 - 1,5 cm storio skritulį.
3.
Dėti kepti į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę (kaitinimas iš apačios + vėjelis) kepti 15 minučių.
4.
Apkepusį pagrindą aptepti pomidorų tyre, pabarstyti stambiai tarkuotu sūriu, dėti smulkintų pievagrybių, užtrupinti fetos sūrį, pabarstyti raudonėlio.
5.
Grąžinti į orkaitę ir kepti dar 7 - 10 minučių.
6.
Iškepusią išimti iš orkaitės, palikti 5 minutes pastovėti, pjaustyti gabalėliais ir pagardinti gražgarstėmis. Skanaus!
Patarimai:
Kepti galite su recepte siūlomais ar kitokiais mėgstamais priedais, pvz., alyvuogėmis, saulėje džiovintais pomidorais, o gal net rūkyta šonine?
LaMaistas.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ilona
2020-07-15 11:27
Labai skanu. ATSAKYTI
Jolanta
2020-06-22 21:31
Labai skanu! Vaikai sakė OMG kaip skanu! Vietoje fetos dėjau mocarelos, pasmulkinau džiovintų pomidorų.
Vertas dėmesio!
Ačiū už receptą! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital