Vištienos krūtinėlės apkepėlė su bulvėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Vištienos krūtinėlės apkepėlė su bulvėmis
Vištienos krūtinėlės apkepėlė su bulvėmis
Vištienos krūtinėlės apkepėlė su bulvėmis
Vištienos krūtinėlės apkepėlė su bulvėmis
Vištienos krūtinėlės apkepėlė su bulvėmis
Vištienos krūtinėlės apkepėlė su bulvėmis
Autorius apie receptą: Vištieną tokiu būdu ruošiau pirmą kartą. O dukrytė paklausė, kodėl taip niekada anksčiau nebuvau pagaminusi. Daržovių galima dėti tikrai daugiau, šį kartą dėjau tai, Vištieną tokiu būdu ruošiau pirmą kartą. O dukrytė paklausė, kodėl taip niekada anksčiau nebuvau pagaminusi. Daržovių galima dėti tikrai daugiau, šį kartą dėjau tai, kas buvo šaldytuve. Šitą apkepėlę kartosiu ir dar ne kartą, tik kitą kartą tikiuosi turėsiu dar daugiau daržovių. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų bulvių
500 gramų vištienos filė
1 vienetas morkų
100 mililitrų grietinėlės
50 gramų fermentinio sūrio
1 šaukštelis prieskonių vištienai
1 šaukštelis prieskonių mišinio (naudojau "Sviestelis")
1 šlakelis aliejaus
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis prieskonių bulvėms
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustome gabalėliais. Pamarinuojame su druska, pipirais, vištienos prieskoniais, įspaudžiame skiltelę česnako.
2.
Kepimo skardą patepame aliejumi.
3.
Bulves nulupame ir supjaustome griežinėliais. Sudedame į skardą. Pabarstome druska ir bulvių prieskoniais. Ant viršaus sudedame vištienos gabalėlius.
4.
Nuskutame morką ir supjaustome griežinėliais. Sudedame ant vištienos. Sutarkuojame fermentinį sūrį, pabarstome apkepėlę. Užpilame grietinėlę, pabarstome sviestelio prieskoniais. Kepimo indą uždengiame dangčiu arba folijos lapu.
5.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min, kol bulvės suminkštės. Atidengiame ir leidžiame dar šiek tiek apskrusti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital